Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - Nindża dwulatkiem
bardzo zacna świnka rasy jamnik 

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
W ogóle to jak widać jeździliśmy i wróciliśmy. Nindża musiał mnie z zaskoku parę razy oskrzeczeć, nie mogło inaczej być.
Co dziwne w obie strony świnie podróżowały na totalnym czilałcie, nie było żadnych kontrowersji, leżały zgodnie jedna obok drugiej w 60tce. A normalnie jednak pewna ilość zdrowych gryzów w tyłek z zębów Imperatorki jest dopuszczalna.
Z powodu braku miejsca Bonkers zawsze podróżuje na moich kolanach i zawsze mam ochotę ją zamordować prędzej czy później bo targają nią straszne emocje, jak widać czasem prowadzące nawet do popuszczenia płynów. Trzeba z wytrzeszczem obserwować wszystko za oknem, wiercić się, próbować wskakiwać na kierowcę, kwękać, dostawać pier****ca kiedy jedno z nas wyjdzie z samochodu na stacji i ogólnie robić zamieszanie. Do momentu zmęczenia, kiedy można w końcu się skulkować na kolanach i zasnąć.
Majka: Ej, co tam macie? Nie widzę nic za tą grzywką!
Blanka: A nic ... żujżujżuj ... trociny jemy z głodu.
Bunia: Dokładnie! ... żujżujżuj ... Nie masz po co tu wskakiwać.
Majka: Ale ja słyszę jakieś ciamkanie. Co te trociny takie podejrzanie soczyste?
Blanka: A bo ... żujżujżuj ... obsikałam dla smaku.

Co dziwne w obie strony świnie podróżowały na totalnym czilałcie, nie było żadnych kontrowersji, leżały zgodnie jedna obok drugiej w 60tce. A normalnie jednak pewna ilość zdrowych gryzów w tyłek z zębów Imperatorki jest dopuszczalna.
Z powodu braku miejsca Bonkers zawsze podróżuje na moich kolanach i zawsze mam ochotę ją zamordować prędzej czy później bo targają nią straszne emocje, jak widać czasem prowadzące nawet do popuszczenia płynów. Trzeba z wytrzeszczem obserwować wszystko za oknem, wiercić się, próbować wskakiwać na kierowcę, kwękać, dostawać pier****ca kiedy jedno z nas wyjdzie z samochodu na stacji i ogólnie robić zamieszanie. Do momentu zmęczenia, kiedy można w końcu się skulkować na kolanach i zasnąć.
Majka: Ej, co tam macie? Nie widzę nic za tą grzywką!
Blanka: A nic ... żujżujżuj ... trociny jemy z głodu.
Bunia: Dokładnie! ... żujżujżuj ... Nie masz po co tu wskakiwać.
Majka: Ale ja słyszę jakieś ciamkanie. Co te trociny takie podejrzanie soczyste?
Blanka: A bo ... żujżujżuj ... obsikałam dla smaku.

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Joanna okrutna jesteś dla czytelników
Kawę piłam
zamieszczaj ostrzeżenia: "Nie czytać przy spożyciu płynnym alibo okruszkowym"

zamieszczaj ostrzeżenia: "Nie czytać przy spożyciu płynnym alibo okruszkowym"
- joanna ch
- Kontakt:
Ale co ja takiego napisałam? 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dialogi na cztery nogi ... (no może raczej na dwanaście) zawsze mnie rozkładają i potem żałuję, że nie umiem się tak wcielać.
- joanna ch
- Kontakt:
Ja ino zapisuję co słyszę
z pomocą translatora świńsko-polskiego
Jako że Teżet chory to ja muszę wyprowadzać Bonkersa wstrętnego tego. Cztery razy dziennie. Jak mojemu bratu się udawało ze swoim psem dwa razy to nie wiem. I ten oto wstrętny Bonczer nieważne o której się z nią wyjdzie w nocy to i tak kolejny raz musi o 7-8 rano. Byłam z nią o 2 w nocy. I przed chwilą też. A chciałam dłużej pospać...

Jako że Teżet chory to ja muszę wyprowadzać Bonkersa wstrętnego tego. Cztery razy dziennie. Jak mojemu bratu się udawało ze swoim psem dwa razy to nie wiem. I ten oto wstrętny Bonczer nieważne o której się z nią wyjdzie w nocy to i tak kolejny raz musi o 7-8 rano. Byłam z nią o 2 w nocy. I przed chwilą też. A chciałam dłużej pospać...

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Mój Mopik ma termin 5-6 rano
. Tylko, że ja wypuszczam go tylko do ogrodu i czekam aż Biały Pan wróci i zawezwie, żeby mu odźwierny (czyt. ja) otworzył. Rozumiem Twój ból i wszelkie niedogodności związane z posiadaniem psa, i oczywiście przyznaję Ci pierwszeństwo w cierpieniach
.
Dodam tylko jeszcze, że - choć mało udzielam się w Waszym wątku - jestem wielką fanką wszystkich Twoich zwierzów
.

Dodam tylko jeszcze, że - choć mało udzielam się w Waszym wątku - jestem wielką fanką wszystkich Twoich zwierzów

- joanna ch
- Kontakt:
A to bardzo mnie miło i przyjemnie
No tak, to mogło być gorzej... Zazdraszczam ogrodu bardzo
U nas na klatce to wesoło jest bo za każdym razem jak wychodzimy z Bonkiem (lub bez) to z lewej odzywa się pudelek Leonardo a z prawej Mordercza Ciułała się zapluwa na śmierć charcząco. O każdej porze dnia i nocy
Na podwórku jest pełno blokowych kotów pół-bezpańskich, do tego niektórzy wypuszczają swoje koty luzem i co dziwne one im wracają
Widać takie drabinki dla kotów pod kilkoma oknami a rankiem widzimy często jak babka stoi pod blokiem i czeka z otwartymi drzwiami aż jej koty łaskawie się zdecydują wrócić do domu. Trochę ryzykowne takie puszczanie luzem ale też zazdroszczę bo kotom na pewno fajniej niż się kisić w mieszkaniu. Tylko że może być "żyj szybko umieraj młodo" bo psów wszelkich ci u nas dostatek.
Ech, żeby tak mieć ogródek, Bonkersa puszczać luzem, świniom zagrodę zbudować...

No tak, to mogło być gorzej... Zazdraszczam ogrodu bardzo

U nas na klatce to wesoło jest bo za każdym razem jak wychodzimy z Bonkiem (lub bez) to z lewej odzywa się pudelek Leonardo a z prawej Mordercza Ciułała się zapluwa na śmierć charcząco. O każdej porze dnia i nocy

Ech, żeby tak mieć ogródek, Bonkersa puszczać luzem, świniom zagrodę zbudować...

- sosnowa
- Kontakt:
Większość życia mieszkałam w segmencie z ogródkiem . Psa rano wypuszczało się wracało do wyra. Teraz budzę się o 6 szybko i cicho w coś ubieram wymykamy się z Łatą na kwadransik cichutko wracamy. Biorę euthyrox daję Łacie nagrodę spożywczą i wracam do wyra. Na pół godziny.
Ja też uwielbiam rozmówki świńsko świńskie w tym wątku

Ja też uwielbiam rozmówki świńsko świńskie w tym wątku

- joanna ch
- Kontakt:
Miło mi
My z Bonkersem sobie rano też bierzemy razem euthyrox, nie wiem teraz czy ja jem jej czy ona mój
Od kiedy napadł mnie ten wstrętny Znużony Robak (i ukradł mi futro z kupra tudzież wszystkie drewniane meble) strasznie pusto w tej mojej celi... A teraz to i piętra mi Klawiszka zabrała. Bo niby za stary jestem żeby tak łazić na wysokościach. I jak mam teraz być Nindżą bezszelestnym, w cieniu przemykającym, niewidocznym dla oczu?

My z Bonkersem sobie rano też bierzemy razem euthyrox, nie wiem teraz czy ja jem jej czy ona mój

Od kiedy napadł mnie ten wstrętny Znużony Robak (i ukradł mi futro z kupra tudzież wszystkie drewniane meble) strasznie pusto w tej mojej celi... A teraz to i piętra mi Klawiszka zabrała. Bo niby za stary jestem żeby tak łazić na wysokościach. I jak mam teraz być Nindżą bezszelestnym, w cieniu przemykającym, niewidocznym dla oczu?