Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Elitarna 8-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
Żeby było sprawiedliwie to nic nie wybieraj tylko świętujcie we wszystkie datyCynthia pisze: i co tu wybrać do świętowania![]()

Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje i zostają tylko na obserwacje?

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Cynthia pisze:Destiny czuje się lepiej, jest aktywna i wciąga zieleninę - tak napisała mi dr Iza.... Dobre wieści
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Jak ciotka Beth wróci do domu to sprawdzi i da znaćCynthia pisze:Mam!! 22 stycznia będziemy świętować rok z Joy....
Teraz jeszcze Destiny
No a Flair... to musi pomóc ciotka Beth
edit: mam Destiny - przyjechała z Sheeranem 30 kwietnia 2014 r., będąc liczona wtedy na ponad dwa lata. Więc dziś ma pewnie z 6... Ale z adopcji wrócili gdzieś w grudniu tuż przed Świętami... i co tu wybrać do świętowaniaNo i mam 19 grudnia 2014 Sheeran i Destiny stały się oficjalnie moimi świnkami... To będziemy świętować dwie daty....
No jeszcze Flair...

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Liczę na toBeth pisze:Jak ciotka Beth wróci do domu to sprawdzi i da znaćCynthia pisze:Mam!! 22 stycznia będziemy świętować rok z Joy....
Teraz jeszcze Destiny
No a Flair... to musi pomóc ciotka Beth
edit: mam Destiny - przyjechała z Sheeranem 30 kwietnia 2014 r., będąc liczona wtedy na ponad dwa lata. Więc dziś ma pewnie z 6... Ale z adopcji wrócili gdzieś w grudniu tuż przed Świętami... i co tu wybrać do świętowaniaNo i mam 19 grudnia 2014 Sheeran i Destiny stały się oficjalnie moimi świnkami... To będziemy świętować dwie daty....
No jeszcze Flair...

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Sprzątanie klatek, moje baby na wybiegu.... Tak pusto, tak smutno... Nie ma Destiny, nie ma Malinki... Tylko 6 świnek...
Whisper znów gorzej się czuje, jej waga zjechała do 466g... Nie długo dane było nam się cieszyć ;(
Whisper znów gorzej się czuje, jej waga zjechała do 466g... Nie długo dane było nam się cieszyć ;(
Trzymamy
za zdrówko dziewczynek 

Wciąż trzymamy ,mam nadzieję ,że niedługo wyjdziecie na prostą 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Destiny z Maliną wróciły do domu. W sercu Destiny zebrało się trochę płynu, serce jest obciążone przez słabo działające płuca. Mała dostała furosemid, będzie też brała prylium ?? Jakiś magiczny lek naprawiający zepsute świnki morskie 
No nie jest wesoło, ale będziemy walczyć. Właśnie szykuję dorodną cykorię by uczcić jej powrót do domu...
Łapy Destiny są w stanie fatalnym. To jest oczywiście moja wina, za bardzo odpuściłam ten temat. Dr Iza zrobiła buciki... nie dojechała w nich do domu. Będzie ciężko...

No nie jest wesoło, ale będziemy walczyć. Właśnie szykuję dorodną cykorię by uczcić jej powrót do domu...
Łapy Destiny są w stanie fatalnym. To jest oczywiście moja wina, za bardzo odpuściłam ten temat. Dr Iza zrobiła buciki... nie dojechała w nich do domu. Będzie ciężko...
Nadal mocno trzymamy
za zdrówko dziewczynek