Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
Re: Turbulencja i Grawitacja Puchate Siły Przyrody
ależ puchata turbula! niech się zajmie reklamą cocolino 

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
obie sa puchate, to sama rozkosz je głaskać i tulić 

- sosnowa
- Kontakt:
Mamy uroczych gości, Morri i Izyda hotelikują u nas od piątku.
Ale szok dla nas, że świnie wyjmuje się z klatki, żeby postprzątać, a one się nie pieklą i można trzymać dwie na tych samych kolanach
Dziewuszki siedzą razem w 80tce, bo taką klatkę miałam, jak mi Borys pisłał, że tyle wystarczy to się zacukałam, a tu się okazuje, że jak dwie panienki dzielą przestrzeń w przytuleniu to i w 80-tce kupa miejsca. A u nas przestrzeń musi byc zagospodarowana w myśł zasady "Kargul, podejdź no do płota jako i ja podchodzę" to i 100 mała.
Inna sprawa, że dopiero teraz widzę, jak potwornie wielka jest Tubulencja. Izyda jest mięsista, ale Turbula jest również niesamowicie długa i ma kościec jak buldog. Prawdziwa Xena.

Ale szok dla nas, że świnie wyjmuje się z klatki, żeby postprzątać, a one się nie pieklą i można trzymać dwie na tych samych kolanach

Dziewuszki siedzą razem w 80tce, bo taką klatkę miałam, jak mi Borys pisłał, że tyle wystarczy to się zacukałam, a tu się okazuje, że jak dwie panienki dzielą przestrzeń w przytuleniu to i w 80-tce kupa miejsca. A u nas przestrzeń musi byc zagospodarowana w myśł zasady "Kargul, podejdź no do płota jako i ja podchodzę" to i 100 mała.
Inna sprawa, że dopiero teraz widzę, jak potwornie wielka jest Tubulencja. Izyda jest mięsista, ale Turbula jest również niesamowicie długa i ma kościec jak buldog. Prawdziwa Xena.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Moj ziec ja czule wspomina, kilka razy go dziabnela albowiem i na pewno obsikala takoz
jeszcze jako Titinka, wiec to inna swinia byla

- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Już niedługo posiedzą
Koło 16 je zabieram, bo mi je jeszcze bardziej rozpuścisz 

Podpis usunięty przez administratora.
- sosnowa
- Kontakt:
Może i inna, ale dziwnie ta samaporcella pisze:Moj ziec ja czule wspomina, kilka razy go dziabnela albowiem i na pewno obsikala takozjeszcze jako Titinka, wiec to inna swinia byla

- sosnowa
- Kontakt:
Takiej rui to u nas jeszcze nie było, a było już wszak ostro.
Grawiśka nie tylko turkocze, ale także "ututuje" i podgryza turbulencyjny kuper, w nocy i nad ranem szaleństwo jak nie wiem. Rano Turubla po prostu błagała, żeby ją zabrac od tej szalonej puchatej. Teraz Grawiśka słodko drzemie w klatce, a Turbula jest na wybiegu, gdzie najpierw solidnie się napiła (czyżby ta małpa pilnowała w nocy obu poideł?), pojadła, a teraz.... galopuje (nie przesadzam) przez długi tunel, naookoło i znowu. Z drugiego pokoju słychać tętent
Nie mam juz teraz czasu sfilmować, ale widok galopującego niedźwiedzia 
Grawiśka nie tylko turkocze, ale także "ututuje" i podgryza turbulencyjny kuper, w nocy i nad ranem szaleństwo jak nie wiem. Rano Turubla po prostu błagała, żeby ją zabrac od tej szalonej puchatej. Teraz Grawiśka słodko drzemie w klatce, a Turbula jest na wybiegu, gdzie najpierw solidnie się napiła (czyżby ta małpa pilnowała w nocy obu poideł?), pojadła, a teraz.... galopuje (nie przesadzam) przez długi tunel, naookoło i znowu. Z drugiego pokoju słychać tętent

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No a co ze zdrowiem Bobrzyconiedźwiedzicy? Wystraszyłam się mocno, widząc Was przed Medicavetem.
- sosnowa
- Kontakt:
Zaraz się dowiem jakie wyniki moczu, czekam na telefon od dr Judyty.
katar, biegunka, krew w moczu, swierzbowiec uszny
bactrim, nadal rodi uro, smecta, bio-lapis, inwermektyna podana, za tydzień druga dawka.
boby do badania ( w poniedziałek skończyła nystatynę)
katar, biegunka, krew w moczu, swierzbowiec uszny

bactrim, nadal rodi uro, smecta, bio-lapis, inwermektyna podana, za tydzień druga dawka.
boby do badania ( w poniedziałek skończyła nystatynę)