Od czwartku mam wolne i wykapie Alfa z Angelo a potem wysusze suszarka. Zobacze czy w ogole sa szanse miedzy nimi.
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Odeta Twoich chlopakow kojarze
Od czwartku mam wolne i wykapie Alfa z Angelo a potem wysusze suszarka. Zobacze czy w ogole sa szanse miedzy nimi.
-
Ann
W takim razie mam nadzieję, że się w końcu uda któryś chłopaków połączyć
Zwłaszcza, że teraz zrobiłaś im z kratek taką super klatkę!
-
ruby
Ania swietna klatka,ile wychodzi w centymretrach 2 i 4 klatki?
-
ANYA
Myslalam i chcialam tak zrobic ale nie mam jak podeprzec, bo jak wstawe cos wiecej na dole to bede miala problem zeby wymienic drybeda u Ryana. POza tym musze domowic kratki bo mi zabraklo 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jestem za tym, żebyś zrobiła tak pisałaś, czyli:
-Ryan sam,
-Diablo + Alfie,
I reszta samemu. Chyba, że Lewis by się dogadał. A próbowałaś Diablo i Lewisa? Szkoda, że nawet żadne trójeczka się nie utworzy
najlepiej by było: Angelo+Alfie+Diablo
w willi. Ryan opanowałby wtedy górę, a agresor Lewis sam w 120.
-Ryan sam,
-Diablo + Alfie,
I reszta samemu. Chyba, że Lewis by się dogadał. A próbowałaś Diablo i Lewisa? Szkoda, że nawet żadne trójeczka się nie utworzy
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Pomysł Dzimy jest super , próbowałaś już takiej kombinacji?
Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966
-
ANYA
No wlasnie, ze nigdy nie probowalam. Zawsze bylo z Ryanem.
Wiec sprobuje tak:
Ryan w 120
Lewis w 120 (Lewisa nawet nie bede probowala polaczyc chyba, ze sie kiedys dogada z Ryanem, ale musza byc sami w pokoju)
Duza klatka:
Angelo i Alf na dole
Diablo u gory albo jakos inaczej, ale generalnie ta 3 moglaby mieszkac w jednej klatce zeby sie przyzwyczajali, bo jak sie nie dogadaja to im wytne klejnoty i wsadze razem. Narazie beda mieli wrazenie ze mieszkaja razem ale nie beda mieli do siebie dostepu.
Ryana i Lewisa nie moge wlozyc do gory willi bo sa za wielcy i mi sie zawali. Pozatym Ryan odgryzlby mi rece jak chcialabym go wyjac.
Wiec sprobuje tak:
Ryan w 120
Lewis w 120 (Lewisa nawet nie bede probowala polaczyc chyba, ze sie kiedys dogada z Ryanem, ale musza byc sami w pokoju)
Duza klatka:
Angelo i Alf na dole
Diablo u gory albo jakos inaczej, ale generalnie ta 3 moglaby mieszkac w jednej klatce zeby sie przyzwyczajali, bo jak sie nie dogadaja to im wytne klejnoty i wsadze razem. Narazie beda mieli wrazenie ze mieszkaja razem ale nie beda mieli do siebie dostepu.
Ryana i Lewisa nie moge wlozyc do gory willi bo sa za wielcy i mi sie zawali. Pozatym Ryan odgryzlby mi rece jak chcialabym go wyjac.
- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
ANYA pisze: Ryana i Lewisa nie moge wlozyc do gory willi bo sa za wielcy i mi sie zawali. Pozatym Ryan odgryzlby mi rece jak chcialabym go wyjac.
Dobre
Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966