Suchy pokarm
Moderator: pastuszek
Re: Suchy pokarm
Bynajmniej, nie jestem dietetykiem, zootechnikiem, lek. wet., biotechnologiem ani nawet nie studiuję biotechnologii szósty (?) rok. Jestem jednie nie pracującym w zawodzie mgr rachunkowości, słucham i czytam ze zrozumieniem.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2015, 11:55 przez MEMOrySTICKer, łącznie zmieniany 1 raz.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Udajcie się może z tymi grzecznościami na PW? To jest wątek merytoryczny.
Przejrzałam wątek, ale raczej nic nie znalazła na temat Beaphar Nature Cavia.
Widziała ją ostatnio w Aligatorze za dość przystępną cenę i myślę czy jej nie kupić. Co o niej sądzicie? Miał ktoś? Prosiakom smakuje? Jak wygląda na tle innych karm (np. VL Complete)?
Widziała ją ostatnio w Aligatorze za dość przystępną cenę i myślę czy jej nie kupić. Co o niej sądzicie? Miał ktoś? Prosiakom smakuje? Jak wygląda na tle innych karm (np. VL Complete)?

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Moje jej nie jedzą (ale moje prawie nic nie chcą jeść)
Mam też Beaphar Nature GP i jakoś szału faktycznie nie ma. Moje mają do dyspozycji tę karmę i Burgess Excel i ta druga cieszy się większym zainteresowaniem.
A co z aromatem? Bo podobno jest tam aż 30 rodzai traw i siano.Baolinaa pisze:Mam też Beaphar Nature GP i jakoś szału faktycznie nie ma. Moje mają do dyspozycji tę karmę i Burgess Excel i ta druga cieszy się większym zainteresowaniem.
A co byście powiedzieli o tym jakbym pomieszała ją z VL? Może by jakiś fajny misz-masz powstał?

- idealna81
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Witam.
Zaznaczam ,że nie czytałam 50 stron Państwa wypowiedzi , tylko kilka stron.
Ja moja swinke żywie ta karma :
1)
2) Tą karme to potwierdze,że i moja świnka nie chce jej jeść i nawet jak dosypuje ja do podstawowej karmy, to wyczai ja i zostawi.

A wy jaką karmę polecili byscie dla młodej świnki ? Rita ma ok 5 miesięcy ( po ocenie Harvejowa )
Pozdrawiam
Zaznaczam ,że nie czytałam 50 stron Państwa wypowiedzi , tylko kilka stron.
Ja moja swinke żywie ta karma :
1)

2) Tą karme to potwierdze,że i moja świnka nie chce jej jeść i nawet jak dosypuje ja do podstawowej karmy, to wyczai ja i zostawi.

A wy jaką karmę polecili byscie dla młodej świnki ? Rita ma ok 5 miesięcy ( po ocenie Harvejowa )
Pozdrawiam

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
A tak z czystej ciekawości to jaką karmą karmisz swoje świnki?Panna Fiu Fiu pisze:Cavia Nature to dobry wybór

Ja też daję Cavia Nature, czasami dla urozmaicenia mieszam troszeczkę z Cavia Complete.