Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Bajlandia
 - Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
 - Kontakt:

Re: Żurek, Alfik [*10.12.15.] i Miecio...goście
Albo się Hurrem za bardzo naoglądał 

- Asita
 - Miejscowość: Sopot
 - Kontakt:

Co to jest Hurrem? 

Prawdopodobnie jutro z rana wiozę Gaspacho i Tortillę do ich nowego domku
 Pod Warszawę, więc kawał drogi. M idzie do pracy więc jedziemy sami. Ktoś chce jechać ze mną? 

Prawdopodobnie jutro z rana wiozę Gaspacho i Tortillę do ich nowego domku
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami

- Anula
 - Miejscowość: Gliwice
 - Kontakt:

Jak zgarniesz mnie ze Śląska to ja chętnie  

Nie było szans na inny transport, taki przy okazji?

Nie było szans na inny transport, taki przy okazji?
- Asita
 - Kontakt:

Anula, ja MUSZĘ sama ich zawieźć 

Ale jestem dobra...mam w telefonie zapisane numery związane z wpa i dzwonię sobie do kobitki, do której mam zawieźć chłopaków. I tarjkoczę jej, że jutro jadę, że wszystko super, że załatwione, że chłopaki gotowe i czy jutro mogę być o 14...A laska do mnie, że do kogo ja dzwonię...ja konsternacja i pytam, czy nie jesteśmy umówione na świnki...ona, że nie...To się skapnełam, że nie ta osoba!!! Panie mają tak samo na imię, a miałam wpa napisane przy kontakcie a tej pani robiłam wpa w wakacje...ja głupia...

Ale jestem dobra...mam w telefonie zapisane numery związane z wpa i dzwonię sobie do kobitki, do której mam zawieźć chłopaków. I tarjkoczę jej, że jutro jadę, że wszystko super, że załatwione, że chłopaki gotowe i czy jutro mogę być o 14...A laska do mnie, że do kogo ja dzwonię...ja konsternacja i pytam, czy nie jesteśmy umówione na świnki...ona, że nie...To się skapnełam, że nie ta osoba!!! Panie mają tak samo na imię, a miałam wpa napisane przy kontakcie a tej pani robiłam wpa w wakacje...ja głupia...

- Dzima
 - Miejscowość: Rogoźno
 - Kontakt:

Ha ha ha świnie jej wciskałaś  

Ale wycieczką cię czeka, mam nadzieję że domek wspaniały i odpowiedzialny

Ale wycieczką cię czeka, mam nadzieję że domek wspaniały i odpowiedzialny
Pyrka
Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
- Asita
 - Kontakt:

No właśnie wszystko się zapowiada lepiej niż lepiej... Babeczka mieszka z rodzinką pod laskiem, zajmują się leśnymi zwierzakami, które są w trudnej sytuacji, mają psiaki, dzieciaki miały do namysłu rok, czy chcą świnki i chcą nadal, kupili klatkę 120 plus wyposażenie...po prostu super. Pani się nie zraziła, jak przedstawiłam jej też te negatywne strony świnek (nie powiedziałam tylko, że to małe śmierdziuchy... 

). 
A Żurek mnie ostatnio zmartwił. Znaczy zrobił mi oszukany alarm. Mama zapodawał kulkę, na którą obaj się rzucają jak dzikusy niekarmione jakieś. A tu Żurek memła i zanim drugą chce to mija dobra chwila, potem memła jakoś, się cofa i nie chce więcej. W połowie już nie chciał w ogóle. No to ja już czerwona lampka (i w wyobraźni, że kolejny ząb wypadł i boli...) i dawaj obserwować. Chwile posiedział i poszedł jeść suche, potem wrócili do zagrody i zabrał się za suszone warzywka, ziółka, popijał wodą, łaził, wyżerał z misek... Normalnie nic. Potem mama mi powiedziała, że za dużo mielonej róży jej się sypnęło...i że Żurek zawsze tak ma, jak za dużo róży jej się sypnie...Pff...smakosz się znalazł!

A Żurek mnie ostatnio zmartwił. Znaczy zrobił mi oszukany alarm. Mama zapodawał kulkę, na którą obaj się rzucają jak dzikusy niekarmione jakieś. A tu Żurek memła i zanim drugą chce to mija dobra chwila, potem memła jakoś, się cofa i nie chce więcej. W połowie już nie chciał w ogóle. No to ja już czerwona lampka (i w wyobraźni, że kolejny ząb wypadł i boli...) i dawaj obserwować. Chwile posiedział i poszedł jeść suche, potem wrócili do zagrody i zabrał się za suszone warzywka, ziółka, popijał wodą, łaził, wyżerał z misek... Normalnie nic. Potem mama mi powiedziała, że za dużo mielonej róży jej się sypnęło...i że Żurek zawsze tak ma, jak za dużo róży jej się sypnie...Pff...smakosz się znalazł!

- 

Assia_B

To dobrze, że alarm odwołany  
 Następnym razem mniej róży 
Szerokiej drogi!

Szerokiej drogi!
- martuś
 - Miejscowość: Złocieniec
 - Kontakt:

- 

Pikabu

Haha no co to facet i jeszcze mu ma ładnie z mordki różami pachnieć?! No wiecie co!  

Nowy domek brzmi zacnie
 A jak blisko lasu to może i długo trawę będą mieli gdzie zbierać 
Ja mogę jedynie w Wawie zaprosić na herbatkę

Nowy domek brzmi zacnie
Ja mogę jedynie w Wawie zaprosić na herbatkę
- 

katiusha

O to chłopaki tymczasowe niezłe zaplecze będa mieć 
 Dziś też łaziłam po lesie za zieleniną. Ale pogoda już mnie wk***ia......