Tazos & Cheetos [*] & Malwinka - Tazos chory

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: Tazos&Cheetos

Post autor: Asita »

infrared pisze:Żeby w niej posprzątać, zamieniamy się w trzeciego prosiaka i wchodzimy do środka. Wczoraj sobie przysiadłam na domku, nie powiem, wygodnie :D
:laugh: A nakładasz sobie też futerko na grzbiet? Może tygryska? :rotfl:
infrared pisze:Pani Strzygo, zapraszamy na rewizytę :)
Hm...a ja też mogę kiedyś Was odwiedzić? Może jakieś spotkanie na północy?

Infrared, a swoją drogą. Tak sobie planuję zrobić pewnego dnia wycieczkę świnkową przez Bydgoszcz, zabrać Kati i jechać do Wronek, może dalej, co by odwiedzić I Siulę i Aryaę. Może też byś chciała? Koszty paliwa podzielone, Lilith się oferowała, że nakarmi (i nawet przenocuje, jak byśmy chciały dłuższy wyjazd zaplanować...). :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
infrared

Post autor: infrared »

Wyciągam nogi obok Tazosa i się tak wspólnie relaksujemy :lol:

Asita pisze: Hm...a ja też mogę kiedyś Was odwiedzić? Może jakieś spotkanie na północy?

Infrared, a swoją drogą. Tak sobie planuję zrobić pewnego dnia wycieczkę świnkową przez Bydgoszcz, zabrać Kati i jechać do Wronek, może dalej, co by odwiedzić I Siulę i Aryaę. Może też byś chciała? Koszty paliwa podzielone, Lilith się oferowała, że nakarmi (i nawet przenocuje, jak byśmy chciały dłuższy wyjazd zaplanować...). :102:
Nasze drzwi dla wszystkich świnkomaniaków są zawsze otwarte :) zwłaszcza dla takich, którzy przychodzą i mówią prosiakom, jakie to są fajne i w ogóle :lol:

Na wycieczki tym bardziej jestem chętna :D
Ostatnio zmieniony 08 paź 2015, 10:57 przez infrared, łącznie zmieniany 2 razy.
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Na pewno wpadnę :D W końcu ilość wymizianych świnków musi się zgadzać :D
infrared

Najlepiej ustalić jakiś wspólny termin i zrobić sabat czarownic nad klatką :lol:

U nas od kilku dni dzieją się cuda!
Cheetos podczas ostatniej wizyty u weta był sam. Prosiaki pierwszy raz odkąd były razem zostały rozdzielone.
Następnego dnia Szymon wyjął Cheetosa na kolankowanie i podobno Tazos urządził awanturę, że mu zabrali kolegę! Porwali i może już nie oddadzą ;)
Poza tym zwiększony metraż doprowadził w końcu do tego, że potrafią obok siebie stać albo leżeć, i nie kończy się to kwikiem, terkotem albo innym rodzajem świńskich kłótni. Czyżby okazało się, że nowy apartament sprawi, że szorstka męska znajomość przerodzi się w prawdziwą przyjaźń...?
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Ha! Widzisz. Jak tak to wygryzają tyłki a jak Cheetosika brak, to: Cheetos? Cheetos jesteś? Cheeeeeeeetoooooooos!!!
Assia_B

Post autor: Assia_B »

U mnie jest tak, że niezależnie od przestrzeni chłopcy się kłócą i turkoczą... Za to jak się jednego zabierze, to zaczynają się piski na całe mieszkanie... Zrozum tu chłopów :idontknow:
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Re: Tazos&Cheetos - fotki!

Nie mogę :laugh: ostatnia poza...to już 1 domek nie starcza na leżakowanie? :laugh:
katiusha

Post autor: katiusha »

:lol: :lol: Jeden domek do leżenia jest już passe :rotfl:
infrared

Tazos jest ambitny, zawsze uważa, że można coś lepiej, więcej - więcej zjeść, głośniej kwiczeć, leżeć na dwóch domkach :lol:

Taka mnie naszła refleksja dziś, po kolejnych aferach na FB na świnkowych grupach...Nie lubię treści nacechowanych negatywnie, agresywnych, napastliwych itd. Z tego powodu np. unikam czytania komentarzy w internecie, bo automatycznie ciśnienie podnosi mi się do niebezpiecznej granicy, z tego powodu nie oglądam wiadomości w TV, nie interesuję się polityką, może jestem mniej zorientowana, ale na pewno szczęśliwsza.
Dołączyłam do tych grup, bo lubię się chwalić moimi prosiakami, bo chciałam się czegoś dowiedzieć więcej, bo chciałam popatrzeć na inne pycholki. No ale teraz poważnie się zastanawiam, czy się z nich nie wypisać. Nie jest to dla mnie jakaś tragedia życiowa i nie dlatego wylewam tu żale, tylko jakoś tak mi się zrobiło...że nie chodzi o prosiaki, tylko o to, kto jest lepszy, komu się należy, a komu nie i w ogóle, my jesteśmy fajni, wy jesteście be.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”