Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Madzior

Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]

Post autor: Madzior »

Może pigment? :idontknow:
Ann

Post autor: Ann »

O widzisz o tym nie pomyślałam :szczerbaty:
Madzior

Cieszę się, ze pomogłam :102:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Madzior pisze:
Dzima pisze: Cały czas się zastanawiam czy jest choć cień szans, że Szkatuła w końcu znajdzie psiapsiułę od serca.. :roll:
A jaki jest problem? :think:
Ujmę to tak: zaczęła przejawiać niepohamowaną chęć zjedzenia swojej współlokatorki (kiedy ta żyła)
Może źle je połączyłam? albo zrobiłam błąd, bo Chelsea miała rok, może powinnam spróbować łączenia z malutką świnką? :think:
Gdybym miała możliwość sprawdzenia jak reaguje na inne świnki (ale tak w realu, bo jak puszczam jej odgłosy na YT to wybiega z klatki z prędkością światła i odpala swój "traktor" na środku pokoju :laugh: :laugh: ) to może warto byłoby spróbować.
Ann pisze:
Dzima pisze:Obrazek
Co ona ma na lewej łapce? :think: Taką plamkę czy coś czy to po prostu rozpłaszczony bobek? :lol:
A ta łapka jest o prostu ciemna :)
Odebrałam dziś kalendarz od Marty_K, już wisi oczywiście na okładce :szczerbaty: :jupi: :yahoo:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
elka_w

Post autor: elka_w »

może jakieś zdjęcie Chelsea ?
Madzior

Dzima pisze: Ujmę to tak: zaczęła przejawiać niepohamowaną chęć zjedzenia swojej współlokatorki (kiedy ta żyła)
Może źle je połączyłam? albo zrobiłam błąd, bo Chelsea miała rok, może powinnam spróbować łączenia z malutką świnką? :think:
Gdybym miała możliwość sprawdzenia jak reaguje na inne świnki (ale tak w realu, bo jak puszczam jej odgłosy na YT to wybiega z klatki z prędkością światła i odpala swój "traktor" na środku pokoju :laugh: :laugh: ) to może warto byłoby spróbować.
ja to bym próbowała. Nie każda para musi się dogadać ze sobą, ale może się dogadać z innym osobnikiem :)
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

Trochę miałam do nadrobienia tych stron :tired: Królowa znalazła w Mańku "misia przytulankę" :rotfl:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Trochę zdjęć z ostatniego wieczornego relaksu, zaczynam resocjalizować Szkatułę, coraz rzadziej podgryza Mańka :szczerbaty: :fingerscrossed: Bo zaczęłam na poważnie myśleć o drugiej śwince, ale to w lutym po obronie i może jakiejś większej wypłacie, żebym była przygotowana finansowo na dodatkową klatkę jeśli Szkatule odwidzi się koleżanka :D :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i pełen luuuzzz :D (trochę fleszem błysło... 8-) )
Obrazek

Ktoś chciał zdjęcia Chelsea...
Tutaj kiedy było jeszcze w miarę, w miarę:
Obrazek

A tu już panny rozdzielone, instynkt terytorialny nie pozwalał Szkatule na tolerowanie w klatce kogoś poza nią i jej wielkim ego :idontknow:
Obrazek

Chelsea [*] 27.06.2013
Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Emi
Miejscowość: Radom / Poznań
Kontakt:

Post autor: Emi »

Śliczna Chelsea :candle: Szkatułą może zaakceptuje inną świnkę będziemy trzymać :fingerscrossed: :fingerscrossed: ja się zastanawiam nad trzecią w przyszłym roku :jupi:
Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

A co Maniek na tą resocjalizację? :szczerbaty: Szkatuła ty się ogarnij i zakumpluj z jakąś świnkokoleżanką :fingerscrossed:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”