Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Na wszystkie wiadomości odpisałam juz, troche z opóźnieniem bo nie wszędzie udaje mi sie złapać internet. Ten weekend mam troche problemy z odpisywaniem, wypadł mi w ostatniej chwili wyjazd służbowy. Wiec jeśli ktoś jeszcze nie dostał odpowiedzi na pewna odpisze 

Podaj mi proszę na pw nr przesyłki, bo to nie jest możliwe, żeby przesyłka szła 7 dni i nie doszła.
Jak dostanę nr, to pójdę na pocztę się kłócić.
Edit.
Paczka wreszcie dotarła do nas we wtorek. Domek półokrągły większy niż się spodziewałam- spokojnie wejdą dwie świnie(nawet takie spaślaki jak moje
). Dziś po czyszczeniu klatek świnie będą testować nowe cuda.
Dziękujemy.
Jak dostanę nr, to pójdę na pocztę się kłócić.
Edit.
Paczka wreszcie dotarła do nas we wtorek. Domek półokrągły większy niż się spodziewałam- spokojnie wejdą dwie świnie(nawet takie spaślaki jak moje

Dziękujemy.
- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Jak tam moje zamówienie? moge na pw prosić o koszt i numer konta:D ?
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
Uh.... troszkę nas tu nie było ale roboty mamy masę i szykujemy jeszcze rzeczy na wystawę
Tak więc póki co wstrzymujemy przyjmowanie zamówień bo czas realizacji byłby bardzo długi
Niedługo pojawi się trochę gotowców... znaczy jak tylko wyrobimy się ze wszystkim

Niedługo pojawi się trochę gotowców... znaczy jak tylko wyrobimy się ze wszystkim

Tutti, jestem gotowa na odbiór zamówienia. Pisz co, jak, kiedy i ile 

Tutti czy nasz domek w sowy to już wyszedł od Ciebie?bo mial być na 5-6 październik
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Tutti za chwilę będzie musiała zatrudnić z 2 pracowników do szycia, takie ma powodzenie 

DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Póki co to nic z tego... realizujemy tylko te zamówienia co wcześniej się zgłosili. Mam masę szycia i faktycznie brakuje jakiś rączek do roboty
Ale pochwalę się boooooo.... firma Chrapcio w końcu ma swoje wizytówki
To dzięki Wam się rozwijamy... dziękujemy Wam!
Dlaczego o tym piszę... bo... w związku z tym, na niektórych wizytówkach będziecie mogli znaleźć kody rabatowe na kolejne zakupy

Ale pochwalę się boooooo.... firma Chrapcio w końcu ma swoje wizytówki

Dlaczego o tym piszę... bo... w związku z tym, na niektórych wizytówkach będziecie mogli znaleźć kody rabatowe na kolejne zakupy