Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puchate Siły z Myszą lepiej
Dla Myszy i jej osłupiałego małża 

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- sosnowa
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
Na razie ok, tylko całe stado, jak większość stad w Polsce, osowiałe z powodu upału.
- sosnowa
- Kontakt:
Bidna Mysz, ledwo zipie w te upiorne upały. Ma znowu duszności, w sumie mnie to nie dziwi, też mam. Ale z drugiej strony, wiadomo, boję się. Pomaga jej nabulizacja sterydem i diphergan, no i oczywiście wkład lodówkowy w szmacie. Wszystkie leżą wokół półżywe.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Leje już pod Łowiczem, jest nadzieja
.

- sosnowa
- Kontakt:
Na razie leje sobie (i se grzmi) od czasu do czasu, ale wpływ tego zjawiska na komfort życia Puchatych Sił (w tym członkini Honorowej, czyli Łaty) oraz Dwunogów Służebnych (w tym zwłaszcza Dużej Samicy Dwunoga Służebnego, która wykonuje większość czynności służebnych, z racji czego jest dość przydatna) niestety nie należy do pozytywnych. Krótko mówiąc: RATUNKU!!!!!!!
Miałyśmy z Myszą być dziś o 10 u dr Grzych, by uznała, czy już można tego antybiotu nie brać. Niestety, natura miała na ten temat inne zdanie, lało, grzmiało i wiało, skończyło się na dyskusji na messengerze
Ale jest też ,mam nadzieję, że nie ulotna, korzyść z tego wszystkiego. Cudowne uzdrowienie Myszy tak szampańsko wpłynęło na nastrój w/w Dużej Samicy, że nawet odrodził się w niej, przynajmniej w formie szczątkowej, ale jednak, zmysł humoru. (Niestety wraz ze skłonnością do tworzenia bardzo długich i złożonych zdań).

Miałyśmy z Myszą być dziś o 10 u dr Grzych, by uznała, czy już można tego antybiotu nie brać. Niestety, natura miała na ten temat inne zdanie, lało, grzmiało i wiało, skończyło się na dyskusji na messengerze

Ale jest też ,mam nadzieję, że nie ulotna, korzyść z tego wszystkiego. Cudowne uzdrowienie Myszy tak szampańsko wpłynęło na nastrój w/w Dużej Samicy, że nawet odrodził się w niej, przynajmniej w formie szczątkowej, ale jednak, zmysł humoru. (Niestety wraz ze skłonnością do tworzenia bardzo długich i złożonych zdań).
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Uwielbiam Twoje wielokrotnie złożone konstrukcje 
btw chyba naprawdę jest trochę chłodniej?

btw chyba naprawdę jest trochę chłodniej?
- sosnowa
- Kontakt:
Muszę zacytować co ucho moje dziś słyszało:
"Szanowni państwo, opóźniony przyspieszony pociąg ze stacji D do stacji L przez stacje X, Y, Z, V, T, przyjedzie z opóźnieniem około 22 minuty. Pociąg zatrzymuje się na niektórych stacjach. "
kurtyna
"Szanowni państwo, opóźniony przyspieszony pociąg ze stacji D do stacji L przez stacje X, Y, Z, V, T, przyjedzie z opóźnieniem około 22 minuty. Pociąg zatrzymuje się na niektórych stacjach. "
kurtyna
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
hmmm wczorajsze opóźnienie pociągu "Polonia" (relacji nie dosłyszałam) wyniosło 180 minut. Ale nie wiem, czy staje na niektórych stacjach