ZIUTA(T-ń)REZ+ ferajna:Zygzak/Czarny[Rez]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

zielOOna

Re: ZIUTA(T-ń)wstępna REZ+ ferajna:Zygzak/Czarny[Rez], Luzak

Post autor: zielOOna »

Razem z Franciszką oczekujemy!! :) :świnka1:
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Ziuta już wie, że będzie miała przefajną koleżankę.
Niestety synowie mamusi średnio chcą dobić wyczekiwanej przeze mnie wagi... cóż robić... wróciłam, to będę futrować :lol:
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
zielOOna

Spokojnie poczekamy :) :yahoo:
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Re: ZIUTA(T-ń)REZ+ ferajna:Zygzak/Czarny[Rez], Luzak-free

Na razie walka ogólna z bobkami trwa, więc nie wiem kiedy Ziutka trafi do Franki, a młodzieńcy do Oli... :idontknow:
Probiotyk podawany, się zobaczy, no nie są wszyscy zadowoleni... a za chwilę będzie płacz, bo rozdzielenie ich czeka... już się boję tych płaczów :levitation:
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
Zalesia

Post autor: Zalesia »

Weź Ty ich nie stresuj, że muszą przytyć bo będę im się źle kojarzyć. Już z tych nerw robią na rzadko . Poza tym gdybym ja żarła to co oni, to też miałabym niedowagę. Cierpliwie czekamy..choć niektórzy (Iguana) niecierpliwie. Ważne żeby wszystko wróciło do normy :D. A ile ważą że tak z ciekawosci zapytam? :szczerbaty: Nie żebym była niecierpliwa...ile ile? :102:
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Hmmm... czuję presję... im pewnie też się udziela i stąd te bobeczki :P Czarny - 243g i Zyzul 287g (dane z wczoraj)
Dziś nadszedł wiekopomny dzień - dzień rozdzielenia z mamą i... wyrywanie krat z obu stron klatki :roll: mam lekki strach przed działaniami nocnymi. Dobrze, że wzięłam ich z zaskoczenia i nie zdążyli się okopać i zorganizować obrony przeciw moim działaniom :twisted:
Na dodatek wywiozłam dziś ich brata Luzaka do ich starszego brata Stacha który rezyduje u Izy. Chłopaki poganiali się radośnie po rezydencji Izy i... zamieszkali w jednej klacie :yahoo:
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Re: ZIUTA(T-ń)REZ+ ferajna:Zygzak/Czarny[Rez]

Wczoraj cała 3 rezydentów przeszła pomyślnie przegląd techniczny- zostali zważeni, obejrzeni z każdej możliwej strony i jest :like:
W związku z tym Ziuta już dziś trafia do DS, a młodzież w niedzielę :102:
Reasumując - cała piątka schroniskowa (również Luzak i Stasiu od Izy) znalazła swoje miejsce...
The End

I lecą napisy końcowe ;)
zielOOna

To mam nadzieje, że Franciszka z Ziutką się zaprzyjaźnią :) hm to chyba będę musiała kupić drugiego szczura bo Franka będzie miała koleżankę w klatce a Bruno taki sam w swojej....
Joanka
Moderator globalny
Kontakt:

Może szczura też adoptować? ;)
ZIUTKA JUZ W DS :102: i :fingerscrossed: za przyjaźń miedzy świńską!
zielOOna

Póki nie wrócę do domu z pracy świnki ulokowane w osobnych klatkach - wieść niesie, że oba zwierzaki Franka i Bruno przegryzą kratki niedługo i, że wielkie poruszenie jest :)
http://zapodaj.net/47b22f3c7b522.jpg.html
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”