Filip[Katowice] już w ds :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
diefenbaker
Miejscowość: Piaseczno
Kontakt:

Re: Filip[Katowice] już w ds :)

Post autor: diefenbaker »

Wesołych, zdrowych Świąt od Wielkanocnego Zajączka :D
Obrazek
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Dziękujemy bardzo za życzenia i przepraszam , że tak późno :)
Dzień jak co dzień...raz lepiej, raz gorzej ale w gruncie rzeczy dziadziuś dobrze się trzyma :) Mówię dziadziuś bo naprawdę wygląda jak taki poczciwy staruszek ;p
Mało chodzi i dużo czasu spędza w domku ale chyba wiem dlaczego...jak chodzi to charczy i odkaszliwuje wydzielinę...kiedy leży oddech jest zazwyczaj cichy i spokojny :)
Trochę żal mi go było w tym małym domku, więc zrobiłam małą improwizację :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

super ma ten lokal, powodzenia kolego!
Harvejowa

Muficzek ma się dobrze :) Nadal niewiele robi i raczej preferuje spanie w kącie...ale od dłuższego czasu jest stabilnie :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
diefenbaker
Kontakt:

Oby tak dalej :fingerscrossed: z Harveyem nadal się nie widują? Może dlatego taki spokojny Mufi :) szkoda, że się nie dogadali.
Harvejowa

Harvey mieszka teraz z koleżanka, ponieważ reagują agresywnie nawet czując swój zapach na kocyku :sadness:
Pocieszam się tym, że jak byli razem to Mufi też był spokojny...może nie aż tak ale jednak :)
Harvejowa

Hej Duzi !
Dawno mnie tu nie było ale duża nie dopuszczała mnie do komputera.
Nadal mieszkam na trzecim piętrze naszego wieżowca, teraz zamiast kocy mamy na całej powierzchni piękne fioletowe maty i w końcu mam suchą pupkę ! Wiecie jak jest...po co wstawać jak można sikać pod siebie ?
Czasami mam bardzo dobre dni i biegam niczym młodziak...nie mogę sprawić żeby moi sąsiedzi - wiecie ta parka młodziaków na dole myśleli, że jestem starym marudą !
Słyszałem jakieś pogłoski, że jak pojawi się sterylizowana panna w moim wieku to duzi poważnie się zastanowią :) Nie wiem co o tym myśleć ale w sumie...może fajnie by było się do kogoś przytulić? Pożyjemy, zobaczymy...
W przyszłym tygodniu jedziemy z sąsiadami do cioci Bożeny na kilka dni...myślicie, że nas zabiorą jak wrócą? bo wiecie...ja już kiedyś tak byłem wysłany na wakacje i tamtej dużej już nie widziałem, dobrze że ciocia Tysia się mną wtedy zajmowała.
Sami widzicie, że dużo się dzieje :)
Ja z moją letnią fryzurą :
Obrazek
Awatar użytkownika
Chrumka
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Chrumka »

:love:
Harvejowa

Witajcie !

Moje życie jak zawsze ma wiele zawirowań ale bez tego byłoby nudno...
Dzisiaj wieczorem wracam do domu z wakacji...spędziłem je u mojej cioci Bożeny, ciocia mieszka z trzema samiczkami : Czika, Nala, Bunia, trzema samczykami Derpem, Lumpikiem i Kacprem oraz dwoma kotami : Teddim i Kovu , dwoma psami : Bursztnem i Svenem i dwoma szczylami, które kiedyś były u nas na wakacjach Yasminą i Yasirą .
Przez pół roku mieszkała tam też pewna samiczka...miała na imię Malaga i była po przejściach tak jak ja... podczas mojego pobytu u cioci kosmici zrobili jej operację na cysty i niestety odeszła :(
Obrazek

Miała zamieszkać ze mną i byłem taki szczęśliwy...
będziemy o Tobie pamiętać Malaguś

Obrazek
Obrazek

Teraz znów będę czekał na moją drugą połówkę marchewki... wierzę, że się uda bo dużo osób zaangażowało się w poszukiwania i czuwanie nad damą mojego serduszka :)
Awatar użytkownika
diefenbaker
Kontakt:

Przykre :sadness: oby szybko znalazła się towarzyszka :pocieszacz: A jak ogólnie samopoczucie i zdrowie Mufiego?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”