Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Mk1609

Re: Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Post autor: Mk1609 »

Nom dziś sobie buźki dawali jedząc bazylię. Pancio za to się zdenerwował bo plan ręcznie robionych domków zawiódł więc kupiłem im dwa z drewna. Później wstawię fotki. Narazie pije kawę i daję chłopakom czas na drzemkę.
Mk1609

Chciałbym dodać fotki ale nie wiem jak :-/. Czy wogle to z telefonu jest możliwe?
magmagpie

Post autor: magmagpie »

hej :)
wyslij maila ze zdjeciami to wrzuce
Mk1609

Fotki poszły do mas. Tak sobie pomyślałem że chciałaby zobaczyć co u chłopaków.
Mk1609

No to z domku dla Katany wyszło tyle co do zdjęcia. Samuraj lubi swój domek a Katana woli być na widoku i wariować po klatce. Nawet śpi poza domkiem ale blisko samuraja... Nawet na krok go nie odstępuje. Złapać małego diabełka jest ciężko, choć lubi mizianie, z Samurajem jest łatwiej, choć też lubi uciekać.
boe22

Post autor: boe22 »

Ja tam nie jestem zwolenniczką domków. Stawiam na półotwarte legowiska z polaru. Świni wygodnie, nie izoluje się od otoczenia.
Mk1609

Dla mnie to nowość... Tak samo jak dry bed czy mata łazienkowa. Jak miałem peruwianke to nie widziałem takich wynalazków. Nawet miski były inne. Teraz to jest dla świnki taki sam raj jak dla yorka czy innego małego psa. Zobaczę jak się sprawdzą domki jak będą używać jednego to jeden na lato pójdzie na pseudo działkę na koszt wybiegu na świeżym powietrzu.
boe22

Spróbuj kupić u pastuszka. Na pewno spodoba się i Tobie i świnkom.
W dziale sprzedam/oddam znajdziesz od góry.
boe22

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=57&t=376
O!
Ja trzymam świnki na polarowych materacach i legowiskach. Raz kupię- służy przez lata i nie lata mi po domu- jak np. trociny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”