Teraz na szczęście już jest lepiej i nie boi się tak Inki.
 Teraz na szczęście już jest lepiej i nie boi się tak Inki.Malutka Fobia jakie ma fajne kolory w prawej strony
 Myślałam, że ta łatka na tyłku jest tylko ruda w tu widzę, że ma trochę ciemniejszych włosków
 Myślałam, że ta łatka na tyłku jest tylko ruda w tu widzę, że ma trochę ciemniejszych włosków 
Moderator: pastuszek
 Teraz na szczęście już jest lepiej i nie boi się tak Inki.
 Teraz na szczęście już jest lepiej i nie boi się tak Inki. Myślałam, że ta łatka na tyłku jest tylko ruda w tu widzę, że ma trochę ciemniejszych włosków

sporo czasu minęło...
 sporo czasu minęło...  świnki Siuli też mieszkają w kuchni, jest to dobry pomysł, ale jak otwierasz lodówkę to masz alarm
 świnki Siuli też mieszkają w kuchni, jest to dobry pomysł, ale jak otwierasz lodówkę to masz alarm Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaAlbo Mamazuczka ma dobrego męża albo nie pozostawia mu wyboruDzima pisze: Ale Mamazuczka musi mieć dobrego męża skoro już myśli o rozbudowie klatkiświnki Siuli też mieszkają w kuchni, jest to dobry pomysł, ale jak otwierasz lodówkę to masz alarm

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia poprosze o opisy i znaki  rozpoznawcze
 poprosze o opisy i znaki  rozpoznawcze  
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Hihi! No niby kazda inna, ale jakby takie sameDzima pisze:Nooo coś ty! Przecież każda jest inna!

To znaczy ze nie jest ze mna tak zleMamazuczka pisze:Mi się one też pierdzielą