Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Sweterek wczoraj przestał walczyć. Dopiero teraz jakoś to do mnie dochodzi, że go już nie ma. Lekarz mówił, że szanse są minimalne, ale miałam nadzieję, że się uda, że z tego wyjdzie. Jestem mocno skołowana. Nie wiem nawet co mam zrobić z Nesquickiem, który nagle został sam, zabrałam kolegę i teraz nie chcę oddać. Krzyczy na mnie jak mnie widzi, na spacerze szuka swojego sweterka. Chętnie poszukałabym razem z nim, gdybym tylko mogła go znaleźć 

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
- etycja
- Kontakt:
W głowie rodzi się pewien plan, bo mam jakby nie patrzeć teraz dwie samotne świnki, tylko płcią do siebie tak nie bardzo pasują. Pogadam z lekarzem, zobaczymy jakby on to widział, jakie są koszty kastracji, jak to wygląda w praktyce. Może to jest jakieś rozwiązanie. Nie chcę, żeby Nesio całe życie spędził bez towarzystwa, Fruzi też się czasem nudzi choć zagaduje kolegów z mieszkania obok. Jednak co możliwość przytulenia się do kolegi/koleżanki, poleżenia wspólnie na wyleżu, to coś o wiele lepszego niż zdawkowe plotki przez okno.
A Nesio nie jest zbyt wiekowy na kastracje? Bo to bylby super pomysl zeby polaczyc te dwie swinki
- etycja
- Kontakt:
Nesio nie ma roku jeszcze. Muszę sie dowiedzieć o szczegóły, no i zebrać kasę.
Bardzo mi przykro 
Kastracja na pewno warta jest rozważenia. Zwłaszcza że świnki się znają, więc chyba mniejsze ryzyko że się nie dogadają?

Kastracja na pewno warta jest rozważenia. Zwłaszcza że świnki się znają, więc chyba mniejsze ryzyko że się nie dogadają?
Etycja znajdz tylko dobrego weta i wykastruj. Tez ostatnio kastrowalam swinki i drugi raz niezastanawialabym sie. POmimo, ze moje swinki i tak nie sa razem to chlopaki sie bardzo wyluzowali i widac, ze lepiej im sie zyje.