Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Emi
Miejscowość: Radom / Poznań
Kontakt:

Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]

Post autor: Emi »

Dzima to nie chodzi o jaja ja myślę że Maniek się Szkatuły brzydzi myśli sobie " taka spasiona tłusta świnia co bobczy gdzie się da w dodatku dziwne odgłosy wydaje jakby była chora " :laugh:
Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dzima pisze:Ten kot mentalnie czuje się świnią :świnka1: :laugh:
Normalnie jakbym widziała swojego Fruga :lol: Też za wszelką cenę chce wejść do klatki żeby się przespać :lol:
Myślę, że każde zwierzę można nauczyć pewnych zachowań - u mnie od samego początku Frugo był uczony komendy "nie wolno" i teraz bardzo się przydaje ;) Siada przy świnkach i obserwuje, czasami delikatnie kładzie łapkę na ich plecy (ale zawsze ma schowane pazurki) - pomimo tego nigdy nie zostawiam ich bez opieki bo wiadomo, że to są tylko zwierzęta.
Sorki Dzima za mały offtop ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Bez opieki nie zostawiam ich razem ;) Maniek przecież jest tylko gościem w domu, a teraz w pralni :lol:
A próbowałaś komendy zostaw kładząc przed nim kiełbasę? :lol: Maniek strzela wtedy miny jakby chciał powiedzieć: dam się pokroić za tą kiełbę.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Mój nie chce jeść żadnych wędlin. Odpada też gotowane mięso. Najchętniej to jadłby tylko saszetki ale suchą też wciąga ;) Więc u mnie komenda "zostaw" przy kiełbasie na pewno by zadziałała :lol:
Czasami lubi zjeść smażoną rybę. Jak ja mu powiem, że nie wolno to siedzi przede mną na krześle i robi minę kota ze shreka :lol: Ale mojego taty wcale się nie słucha i zagląda mu do talerza :lol: Nie ma to jak wychowanie u "dziadków" :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Bo rozpieścili "wnuczka" :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Ewaunia

Post autor: Ewaunia »

Świetny kociak. Mój Felek też chętnie odwiedziłby świnki w ich apartamencie. :lol:
elka_w

Post autor: elka_w »

Tak rzadko tu zaglądam :roll:
Szkatuła wariatka rośnie a Maniek to już rasowa świnia :lol:
Całusków tysiące dla pupilów obiecuje się poprawić kochana i zaglądać częściej :buzki:
Madzior

Post autor: Madzior »

Dzima pisze:Bo rozpieścili "wnuczka" :laugh:
Moja kuzynka, gdy rozmawiała ze swoją mamą przez telefon zwraca się do kota: LILU! Zobacz kto zadzwonił - BABCIA DZWONI! :laugh:

Ciotka ponoć się nieźle wściekła :102:
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

Ja bym się bała zostawiać kota razem na jednym wybiegu ze świnką. Ja się nawet boję, że mój pies się postawi na prosiaki i zrobi im krzywdę, chociaż on chyba bardziej się boi świnek niż one jego. Kot to jednak łowca, indywidualista - raz posłucha komendy, a raz może zawieść :)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Dziś wracam do swojego pokoju, dziadkowie wyjeżdżają...Szkatuła nie będzie zadowolona :? Mniej miejsca do biegania :roll:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”