Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Jakie są w ogóle przedziały wagowe ? GDZIE NORMA ? 

Ja też nie wiedziałam co to jest sieczka,a to wygląda jak siano, tylko, że jest jakby pocięte na krótsze kawałki i też pięknie pachnie.Dodatkowo jest trochę grubsze i twardsze w dotyku. Teraz przyjmuje zamówienia na sieczkę katzarzyna z forum.
Wiesz co to zalezy od budowy ciala i rodzaju swinki. Mysle, ze gdyby Ryan wazyl 1.4 kg to dla niego byloby idealnie. Lewis wazy 1.45 i to jest dla niego ciut za duzo. Alf wazy 1.45 kg a wcale gruby nie jest. Angelo wazy 1.35 i wyglada super.elka_w pisze:Jakie są w ogóle przedziały wagowe ? GDZIE NORMA ?
Diablo wazy 1.08 kg ale ma drobna budowe ciala gdzie Ryan jest szeroki i dosc mocno zbudowany, przy wadze Diabelka policzylabym mu wszystkie kosci pewnie. Wiec to zalezy od budowy ciala, a pamietaj ze pewruwianki i US Teddy sa z natury wieksze.
Styczka to wychodzi na to, ze moje swinie caly czas jedza sieczke i nawet nie wiedzialam. Mam w domu tego 40kg

U mnie wszystkie świnie lubują się w sieczce DH. Oczywiście siano też dostają 
A Twoje świnie to prawdziwe knury! Mój Twist waży 1145 g (fakt nie ma jeszcze roku) i wygląda jak owłosiony baleron.

A Twoje świnie to prawdziwe knury! Mój Twist waży 1145 g (fakt nie ma jeszcze roku) i wygląda jak owłosiony baleron.
http://dodsonhorrell.pl/product/index/59/just-grass to mamy i jest pyszne
Tango wygląda dobrze, jak zgrabna świnka, Twist jest za gruby, no ale na diecie też żadnej nie jest.
Tango wygląda dobrze, jak zgrabna świnka, Twist jest za gruby, no ale na diecie też żadnej nie jest.
Podejrzewam, ze mamy ta sama sieczke tylko w innym opakowaniu. Bo z opisu wyglada podobnie i moja tez jest dla koni.
Kiedys dostalam nowa dostawe tej sieczki to facet ktory mi ja przyniosl pytal sie czy ja mam konia w domu bo tak czesto zamawiam
Kiedys dostalam nowa dostawe tej sieczki to facet ktory mi ja przyniosl pytal sie czy ja mam konia w domu bo tak czesto zamawiam

Ania jak Lewisa pazurki, nie zostawilam za dlugich?