Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Tost i Nachos - Tostowe urodziny! s.64 :)

Post autor: pastuszek »

Jakie przytulasy :shock: :love:
Spóźnione - wszystkiego najświńszego :prezent: :102:
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Miałam nic nie pisać, żeby nie krakać, ale jestem pełna euforii. Znaleźliśmy kawalerkę! Nawet w umowie mamy wpisane, że właściciel zgadza się na świnki!

Musimy ją tylko odmalować na koszt właściciela. Nie jest źle, wyszło w miarę tanio, trochę się pobawimy z malowaniem, ale już mi się po prostu nie chciało szukać i denerwować. Tym bardziej, że lokalizacja taka, na jakiej nam najbardziej zależało, a cena nam bardzo odpowiada.
Cała kawalerka ok 30 m2, sam pokój ma 17m2, więc mam nadzieję, że się tam pomieścimy - w każdym razie miejsce na świniaki już wyczaiłam :lol: Najwyżej zrezygnujemy z jakiegoś mebla :laugh:. Cieszy mnie osobna kuchnia, co prawda mała, ale osobna i z oknem.

Niby teraz nam jest wygodnie, bo mamy duży pokój i duże mieszkanie, jednak mieszkanie z 3 osobą stało się uciążliwe, więc mam nadzieję, że będzie nam lepiej.

Także wstępnie 22 wchodzimy z malowaniem, a 1 sierpnia mamy zamiar przespać w mieszkaniu pierwszą noc.
Oby wszystko poszło po naszej myśli :pray:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Ooo :jupi: , trzymam :fingerscrossed: . Spokojnie się pomieścicie, my mieliśmy wcześniej prawie 40m2, pokój miał 17-18m2 i osobna kuchnia i spokojnie z trzema świniami dało radę. Tylko ja nie mogłam spać z nimi w jednym pokoju :( . Powodzenia w takim razie! :102:
katiusha

Post autor: katiusha »

Ciasne ale jak własne :szczerbaty:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Kochani, poprzednio mieszkalam na 35m2. Najpierw z córką i dwiema świnkami, a potem, kiedy dziecie dorosło i poszło na swoje - ze świnkami od dwóch do kilkunastu :-)
Spokojnie się pomieścicie!
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Nasze mieszkanie ma 38m, ale ma dwa małe pokoje, a kuchnia jest mikroskopijna, ale dajemy radę :lol:
Super, że właściciel nie ma nic przeciwko świnkom :D My wynajmujemy od siostry i szwagra, więc o pozwolenie na zwierzaki się nie martwiliśmy :)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

to extra!fajnie, że właściciel nie ma nic przeciwko świnkom :) nie ważne ile metrów, ważne, że sami.. tzn ze świnkami ;)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Wspaniale. Można powiedzieć, że w końcu na swoim ;) A są plany co do większej/nowej klatki? bo wiesz skoro wy macie nowe mieszkanie... :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
cappuccino

Planów na razie nie ma :lol: Raczej by coś większego się tam nie zmieściło, ale ich przestrzeń życiowa zostanie powiększona o kuchnie :102:

Przepraszam, że zaniedbuję, ale od trzech dni pracowałam ciągle -_- Nogi mi odpadają i jak wracam to nie mam siły na nic. Dzisiaj skończyłam robotę o 22.30 a jutro na 8.30 muszę iść na obowiązkowe zebranie :roll: Także kładę się spać. M, dba o świnie i je dokarmia i nawet im sprząta 8-) Mnie za to wita wesoły kwik jak wchodzę do domu!

Jutro postaram się ponadrabiać wszystkie wątki!

:buzki:
cappuccino

Jejejeje! Chłopcy są w kalendarzu! Już się lipca nie mogę doczekać!

No i gratuluję wszystkim, bo tyyyle znajomych mordek :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”