✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i malutki Wiewiórek✰
Jak masz takie nieruszone (lub prawie nieruszone) żarełko, to zapytaj, kto chce w okolicy - w Poznaniu jest teraz sporo tymczasów ze złych warunków. Jest prawdopodobne, że zmiotą wszystko. Pocieszę Cię, że tej karmy Beaphar Nature moje też teraz nie chcą 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
No to ładnie prośki wychowałaś
wybredne bestie, mamuśka niech tylko zielone daje, co?
Z racji, że w weekend planuję łączyć moje baboluje, a w kolejny mam egzaminy to jakoś się zgadamy za 2 tygodnie, bo chętnie bym poznała Wiewióra i Onyxa i wymiziała Gero i może w końcu Tasiek wysiedziałby na kolanach dłużej niż 5 sekund
Chętnie też wymienię się warzywa za kolbę lucernową, bo moje wręcz lucernę wpier
to i to zjedzą.

Z racji, że w weekend planuję łączyć moje baboluje, a w kolejny mam egzaminy to jakoś się zgadamy za 2 tygodnie, bo chętnie bym poznała Wiewióra i Onyxa i wymiziała Gero i może w końcu Tasiek wysiedziałby na kolanach dłużej niż 5 sekund

Chętnie też wymienię się warzywa za kolbę lucernową, bo moje wręcz lucernę wpier

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dzima no nie wiem czy zjedzą, bo moje też lucernę wciągają jak odkurzacze a tego nie chcą.. One są nadskubnięte obie więc co ja tam będę za nie brać, jak chcesz i Twoim laską nie będzie przeszkadzać, że podgryzione to po prostu bierz
No i oczywiście wciąż zapraszam razem z całą ferajną
Porcella ja co prawda mam przesypaną w pudełko swoje ale tam z 0,5 kg jest więc mogę oddać komuś tyle, że bez oryginalnego opakowania
nie wiem kiedy teraz będę w Poznaniu, ale autko ponoć do odbioru w piątek powinno być, bo się "leczyło" po ostatnim wypadzie do miasta, więc może niedługo
a poza Beaphar Nature pewnie coś tam jeszcze wygrzebie, nie dużo ale zawsze.

Porcella ja co prawda mam przesypaną w pudełko swoje ale tam z 0,5 kg jest więc mogę oddać komuś tyle, że bez oryginalnego opakowania

hahaha Dzima jak to zwał tak zwał, ale ten uśmiech po mówi wieleDzima pisze:
To raczej nie gwałt tylko dominacja. silnie zaznaczają swoją pozycję.

Co do kolb z lucerny to się dopiero teraz dowiedziałam, że lucerna służy do tuczenia świnek

- Lilith88
- Kontakt:
O żesz
to ja nie wiedziałam..
Muszę Taśkowi i Czarnemu skonfiskować wszystko co z lucerną a Geronimo obowiązkowo od dziś jedzie na samej lucernie buahahaha..
A tak serio to nie skonfiskuje, bo oni nie są grubi, Czarny jest po prostu sam w sobie ogromny ale gruby nie wydaje mi się, a Tasieniek przecież jeszcze ciągle rośnie, kluseczka moja

A tak serio to nie skonfiskuje, bo oni nie są grubi, Czarny jest po prostu sam w sobie ogromny ale gruby nie wydaje mi się, a Tasieniek przecież jeszcze ciągle rośnie, kluseczka moja

dowiedziałam się od hodowcy
820g u Freda nie podoba mi się
planuję z niego zrobić trochę większą kluseczkę, ale chłopak stawia opór, chyba chce zostać top model
może twój Gery też w tym kierunku

- Lilith88
- Kontakt:
Chyba tak xD Ledwo przekroczył 900 gam ostatnio, to później jak go ważyłam znów było poniżej
Przyzwyczaiłam się do małych świnek co rosną w oczach, a oni już podrośli i teraz tak wolno przybierają.. Z tym, że Tasiek przekroczył kilogram, a Gery został daleko w tyle.. Gery nie wygląda na wychudzonego, on chyba po prostu jest taką niedużą świnką i w dodatku bardzo ruchliwą, więc ciężko go podtuczyć, bo za dużo spala ehh..

ooo fajne to było jak malutcy byli i w oczach rośli. Z dnia na dzień coraz więksi... najbardziej to widzę teraz po zdjęciach. Jak trafili do mnie to poszyłam im takie mniejsze legowiska i widziałam jak powoli zaczynają być na nich za małe
Tadek to tak szybko urósł, że potem mieścił mu się tylko łeb w tym legowisku
Ale tak jak piszesz, przyzwyczajona jestem, że oni rosną i rosną a oni mają mnie w nosie i nie chcą już rosnąć
Może Gery to typ sportowca, jakaś sportowa kariera go czeka np bieg przez płotki do miski

Ale tak jak piszesz, przyzwyczajona jestem, że oni rosną i rosną a oni mają mnie w nosie i nie chcą już rosnąć

Może Gery to typ sportowca, jakaś sportowa kariera go czeka np bieg przez płotki do miski

- Lilith88
- Kontakt:
No właśnie nie! To jest świnka która od miski woli skakanie
dla niego jedzenie nie jest głównym celem w życiu, on woli hamaczko-trampoliny i skoki przez różne różności leżące na podłodze ot tak, po prostu dla sportu
Dlatego pewnie z Wiewiórkiem odnaleźli wspólny język
ten mały w ogóle jest śmieszny, on nie biega tylko kica jak króliczek
Jeszcze czegoś takiego nie widziała szczerze mówiąc..

Wcale nie widać po waszych chłopakach że są mali
Mój Maniek ma 1,115g i też bym nie powiedziała że to za dużo