Gliwickie stado - już nie takie samo...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Re: Cwaniak, Tesia, Fiśka i Panda - czyli gliwickie stado :)

Post autor: Bajlandia »

Bo to tak działa! Zawsze jak chcę nagrać śpiewy przedśniadaniowe moich dziewczyn i biorę telefon w rękę to one milkną, albo tylko tak nieśmiało sobie pod nosem marudzą :angry: nie chcą okazać światu jakie są naprawdę :lol:

Ale gładkie świnki są takie mega świnkowe :love: takie 100% świnki w śwince! Bo długowłose to już całkiem inne są, kocham je i w końcu to długi włos sprawił, że adoptowałam właśnie je i na widok każdej długowłosej świnki zaczynam się zastanawiać czy nie mogę wziąć jeszcze jednej, ale... następna musi być gładka! Koniec kropka :lol:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Ada ja mam za to dokładnie taką samą słabość do krótkowłosych :D Niektóre długowłose mi się podobają ale osobiście nie chciałabym mieć, natomiast bez urazy ale łysolki mnie odrzucają i nie rozumiem ich fenomenu. Na szczęście jest tyle świń, że każdy znajdzie coś dla siebie :D
Awatar użytkownika
Bajlandia
Kontakt:

No ja słabość mam do długowłosych, moja pierwsza świnka była długowłosa to pewnie dlatego. Druga była typowa rozetka no i teraz dwie długowłose zaskarbiły moje serce. A te gładkowłose są takie całkiem inne, przynajmniej na mnie sprawiają takie wrażenie :lol: dlatego kolejna musi być gładka :szczerbaty:
A co do golasków, to z nimi chyba tak jest, że przysłowiowo "albo się je kocha, albo nienawidzi" :lol: No więc witaj w klubie, bo ja też raczej łysolka nie chciałabym mieć ;)
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Mnie w gladkowlosych najbardziej zaskoczyło, że praktycznie każda ma inne futerko w dotyku. Myślałam, że skoro u każdej włos wyglada dosyć podobnie to w dotyku jest to samo. U mnie każda ma inną sierść w dotyku ;) Najbardziej lubię futerko Pandy, jest takie mięciutkie i milusie, zupełnie jak od pluszowego misia :love:
loriain

Post autor: loriain »

A ja bym mogła mieć z każdej rasy po jednej :laugh:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Ooo, jakbym moje słyszała. :D Też się tak drą jak wracam z pracy, bo mam po drodze łąkę i wiedzą szelmy, że wracam z zieleninką. :lol: Gorzej jest jak pada... weź im wytłumacz że nie zerwałam nic bo mokro :roll:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Moi gladkowłosi panowie też mają inną sierść w dotyku. Pieszczoch taką jakby grubszą i twardą, a Alvin jest mięciutki :D
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Świnka mojego kuzyna też ma taką mięęęciuuuutką sierść,a mojego kolegi ma twardą :idontknow:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Kontakt:

O to ja bym sobie życzyła żeby moja gładka przyszła świnka miała też mięciutką :love: :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja ostatnio miałam okazję miziać gładką i byłam zaskoczona że jej futerko było jedwabiście mięciusie :o miziałam więc i całowałam :lol: A mój Mietek nie jest wcale taki bardzo mięciutki. A Żurek tak....
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”