Wlasnie się na nie przyczajamswissi pisze:sliczna Roma tricolor:) Mara i Lara też jeszcze wolne

Moderator: pastuszek
Wlasnie się na nie przyczajamswissi pisze:sliczna Roma tricolor:) Mara i Lara też jeszcze wolne
swissi pisze:no to dalej rezerwujżeby ktoś nie wyprzedził
ja to jakbym miała klatę 120 to bym 3 wzięła koleżankę no ale niestety nie będę inwestować bo a nie jest stara a zresztą 120 to już kombinowanie z przemeblowaniem.
Oj tam,oj tam.Jak się mieści to czemu nie?MartusiaMartus pisze:swissi pisze:no to dalej rezerwujżeby ktoś nie wyprzedził
ja to jakbym miała klatę 120 to bym 3 wzięła koleżankę no ale niestety nie będę inwestować bo a nie jest stara a zresztą 120 to już kombinowanie z przemeblowaniem.
Ja mam 120ale jak moja mama by zobaczyła trzy świnki zamiast dwóch to zawał gotowy :p
A ja bym chciała 3,czyli będą cztery?loriain pisze:U mnie miały być dwie, nagle się okazało się będą trzy i mimo krytycznych wcześniejszych spojrzeń, nikt teraz nie marudzi
Oj, uważaj... Jak ja chciałam 3, to mi się zrobiło 7...Chocolate Monster pisze:A ja bym chciała 3,czyli będą cztery?loriain pisze:U mnie miały być dwie, nagle się okazało się będą trzy i mimo krytycznych wcześniejszych spojrzeń, nikt teraz nie marudzi