Moje szyneczki ;)
Moderator: silje
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Moje szyneczki ;)
Co jak co ale Twój i ta siostrzyczka z prawej strony zdjęcia to mają spojrzenie

-
boe22
Noooo, ale Salceson miał takie samo- mordercze, a jakie to było urocze mizisko, łaszące się do innych świń! 
-
Mk1609
No patrząc po minach siostra po lewej będzie charakterna, pozostała dwójka może miziaki, względnie uciekinierzy.
Ps teraz tak popatrzyłem na Behemota i zerknąłem na Katanę i..... Zobaczyłem w behemocie krótkowłosy negatyw mojego misia. Nie no padło mi na oczy.
Ps teraz tak popatrzyłem na Behemota i zerknąłem na Katanę i..... Zobaczyłem w behemocie krótkowłosy negatyw mojego misia. Nie no padło mi na oczy.
-
magmagpie
Hehe 
doprawdy godny imienia Behemot, fotka - z niewielkim retuszem gotowa okladka płyty Behemota
jakiś piorun domalować i będzie dobrze
z taką urodą... może potrer zapłonąć zazdrością... na sczczęście jest Agrest - któremu wsio ryba, byle CN w misce było....
Po prostu dzięki temu rozumiem miłość do Foxików
na szczeście klatka nie z gumy
doprawdy godny imienia Behemot, fotka - z niewielkim retuszem gotowa okladka płyty Behemota
z taką urodą... może potrer zapłonąć zazdrością... na sczczęście jest Agrest - któremu wsio ryba, byle CN w misce było....
Po prostu dzięki temu rozumiem miłość do Foxików
-
boe22
Na szczęście w tym niesłychanym wiosennym wysypie zdarzył się tylko jeden fox i do tego chłop. No i silverka nie było żadnego....bo mogłaby fantazja mnie ponieść! 
-
boe22
13 kwietnia w piątek przyjeżdża Behemot
. Też sobie termin wybrałam!
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
boe22 pisze:13 kwietnia w piątek przyjeżdża Behemot. Też sobie termin wybrałam!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
Anulka1602
No....wejście do nowego domu z taką datą zobowiązuje- Behemot napewno będzie aniołkiemboe22 pisze:13 kwietnia w piątek przyjeżdża Behemot. Też sobie termin wybrałam!
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
To jest super data. Moi rodzice na przykład pobrali się 13 listopada, była to co prawda sobota, ale co tam. Byli świetnym małżeństwem ponad 50lat. Znam osobiście kobietę, która zakochała się z wzajemnością 13 maja w piątek i do dziś to trwa, a zdarzyło się chyba ponad 30 lat temu. Wróżę więc Behemotowi długi i szczęśliwy żywot w tym stadzie