Międzygatunkowe Zbóje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Międzygatunkowe Zbóje

Post autor: joanna ch »

Mi chodziło raczej o to że wraz z ilością wypitego wina kobiece opory znikają :mrgreen:

A czemu już nie powiększysz stadka? Nie ma nikogo innego już do rozmnażania?
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Joasia, Nesio i Fruzia to świnki przecież :) Nesio został poddany kastracji, żeby nie siedzieli sami w klatkach. Ale chyba Fruzia nie życzy sobie towarzystwa...
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Yyyyy ale wtopa, skleroza nie boli choć swędzi :102: Pokićkało mnie sie :redface:
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

Stadka nie powiększam bo to długowieczniksy. Może nie powinnam tego głośno mówić bo Dytko usłyszy, no ale taki plan był, że pozostaję przy takim stanie jaki jest. Jeśli chodzi o mioty chomiczków, w tym roku chyba nie będzie bo musiałabym zdążyć z planami na już albo dopiero na październik, w międzyczasie mając miot pięknotek. Jednak plany planami a realia swoje. Mieszkania swego szukam i w tej chwili kierunek znam, ale oglądanie przybytków nieco uciążliwe bo 3,5 godziny w jedną stronę busem a praca i pies też mają swoje prawa. Obejrzałam 10 z czego jedno mi się bardzo widzi ale nie wiem czy kredytu starczy. Druga tura oglądania na początku lipca. Do tego trzeba dołożyć okres oczekiwania na kredyt, przeprowadzki, urządzenia, rozliczeń i załatwiania spraw z właścicielami obecnego m. No chyba nie wyrobię z czasem a panny mają brzydko mówiąc okres przydatności do spożycia.
Obrazek
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Ajaj, to niewygodnie strasznie z tym oglądaniem mieszkań... W którym kierunku zmierzasz przeprowadzkowo?
To będzie wyzwanie przewieźć tyle klatek, firma transportowa sobie zarobi, oby te klatkoakwaria przeżyły drogę...
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Noo... Przeprowadzki są wyjątkowo upierdliwe... Ale przeprowadzka "na swoje" - marzenie. Trzymam kciuki, żeby kredytu starczyło na to upatrzone, i za ogólną bezproblemowość przeprowadzkowo-rozliczeniową :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

:fingerscrossed: :fingerscrossed:
Ann

Post autor: Ann »

Właśnie Etycjo zdradzisz nam gdzie się wprowadzasz z pięknego miasta Krakowa? :D
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Jeśli nic nie ulegnie zmianie, do równie pięknego choć nie tak dużego miasta, za to znajdującego się w dwóch krajach jednocześnie. Do Cieszyna lub Czeskiego Tesina. Oczywiście mam całą masę planów B i C i D itd. ale nie znaczy to, że Zbóje będą niedostępne w Krakowie. Mam tu rodzinę więc... W każdym razie to w tej chwili jedynie sfera planów a to jak wiadomo nigdy nie wychodzi w 100% jak powinno.
Obrazek
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Chcesz ryzykować utratę zdrowia kolegi? Really?
Obrazek

Fruźka model bojowy :twisted:

Żeby nie było, ja tu rządzę
Obrazek

Melisa, najlepszy bodyguard Tymianka
Ostatnio zmieniony 16 sie 2015, 15:12 przez etycja, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”