Wiem, wiem. Sztygar też teraz pokazuje zęby ale generalnie siedzi z Gniewkiem w klatce. Chodzi mi o sam fakt połączenia - a potem te ustalanie hierarchii jakoś przeminie łatwiej.
Białas mruży oczy - ja jestem przewrażliwiona, ale jeden z moich laborantów też tak ma. Teraz bardzo powoli rośnie (nie może dobić do 700 gram, kiedy drugi, z jednego sortu już ma powyżej kg - Porcello, będziesz kojarzyć, Fitek i Rajtek dawni).
Miał wszystkie badania, niby nic nie wyszło, ale czasem siedzi taki osowiały. Może spróbować diagnozować tego himka jakoś?
Ale oni sa u Ciebie na DS czy DT? imiona kojarze, ale nie świnki. jeden miał białą stopę, tak? a drugi prawą łapkę? Sprawdziłabym pasożyty. Czy oni sa z Biomedu, czy z tego drugiego labu? nie pamiętasz?
Mruży, masz dobre oko, owszem, jest najsłabszy, może najmłodszy? jest w tej chwili chory, ma katar i dostaje leki - nie wiem jeszcze jakie, pewnie baytril, bo cos świstało, to biedny, bity przez kolegów przedszkolak.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com