Byle Amber przeszła wydanie na świat potomstwa i odchowanie... o resztę zadbamy później.

I tak dużo udało mi się już załatwić...
Moderator: silje

,żebym nie musiała się wstydzić przed Schabem.
 ,żebym nie musiała się wstydzić przed Schabem.
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia No tak zdrowie Amber i potomstwa na pierwszym miejscu,a reszta sama się poukłada trzymam  mocno
 No tak zdrowie Amber i potomstwa na pierwszym miejscu,a reszta sama się poukłada trzymam  mocno  życiowe dramaty zwierząt są straszne,warunki w jakich byly trzymane,jak ludzie ich raktowali itp...ale kiedy nadchodzi piękne zakończenie historii tak jak w przypadku Amber i innych świnek to aż serce nawet z odległości się raduje mimo że osobiście nie znamy zwierzątka
 życiowe dramaty zwierząt są straszne,warunki w jakich byly trzymane,jak ludzie ich raktowali itp...ale kiedy nadchodzi piękne zakończenie historii tak jak w przypadku Amber i innych świnek to aż serce nawet z odległości się raduje mimo że osobiście nie znamy zwierzątka 

same białaski.Urodziły się między 3 w nocy a 9 rano z tego co moja mama mówi to już biegały jak je zobaczyła czyli wnioskuje że się urodziły ok 5/6 rano.Według mnie dwie dziewczyny i jeden chłopak ,albo odwrotnie ciężko powiedzieć u takich smyków,ale na pewno dwie płcie.
 same białaski.Urodziły się między 3 w nocy a 9 rano z tego co moja mama mówi to już biegały jak je zobaczyła czyli wnioskuje że się urodziły ok 5/6 rano.Według mnie dwie dziewczyny i jeden chłopak ,albo odwrotnie ciężko powiedzieć u takich smyków,ale na pewno dwie płcie.