✰Duet idealny czyli Leonardo i Perseusz już w idealnym DS✰

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

aita

Re: ✰Duet idealny czyli Leonardo i Perseusz✰ Rez. [k. Poznan

Post autor: aita »

My już tu świrujemy z tęsknoty :glowawmur: cale wyposazenie juz na nich czeka,łącznie z karmą i räczkami gotowymi do przytulania i głaskania,przytulania i głaskania,przytulania itd...
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Chłopcy po kontroli z której wynika, że Leoś jest pięknie wyleczony a Persjemu zostało tylko podrażnienie w postaci zaczerwienionej, lekko suchej skóry na uszku które należy smarować maścią witaminową lub wazeliną, poza tym chłopcy zdrowi i mogą iść w świat w związku z czym w przyszłym tygodniu zawiozę ich do nowego domku do Aity i jej rodzinki która na nich z niecierpliwością czeka :buzki:

Ahh.. Już za chłopakami tęsknię.. ale wiem, że znalazłam im wspaniały kochający dom a to najważniejsze! ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

To już? Ale zleciało, mam nadzieję, że będzie wątek albo chociaż zdjęcia od czasu do czasu
:buzki:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Lilith, w końcu to Twoje pierwsze tymczasy. Sentyment zawsze będzie :D

:fingerscrossed: za nowy domek!
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Pierwsze i dodatkowo osobiście odebrane i odchuchane :) w dodatku to takie kochane chłopaki :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Jako, że Leoś i Persi są już zdrowi to nie muszą już siedzieć na gołych podkładach. Dostali matę łazienkową, hamaczek narożny i milutki kocyk który kupiłam specjalnie dla nich w prezencie do nowego domu w ramach posagu żeby mieli coś swojego, pachnącego znajomo ;)

A tak Persi siedzi na hamaczku zawinięty w kocyk :love:
Obrazek

Leżał nawet ładniej ale jak podeszłam to podniósł łepek żebym za ładnego zdjęcia nie mogła zrobić przypadkiem :P

Wiem, że w nowym domku będą mieli milutkie mebelki, także Aita bez obaw jak widać będą korzystać :)
aita

Bosko, straszliwie nie możemy się doczekać, od czwartku siedzimy w domu, bo Lulu jest przeziębiona I co się kręcimy po domu to klatka taka puściutka :cry: tunel czeka, hamak czeka I posłanie czeka I mostek drewniany do wychodzenia z klatki czeka ... tylko brakuje :świnka1: :świnka1:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Już niedługo :) W przyszłym tygodniu o tej porze już będziecie na pewno ze świniakami ;)
aita

Jak przechodziłam ostatnio koło tej klatki to potem spojrzałam na klatkę królasków I tak sobie pomyślałam, że jestem niedobrą mamuśką, bo one nic nie mają. No to zrobiłam im posłanko mięciutkie...po 5 minutach już sobie przypomniałam dlaczego one nie mają zabawek I posłania, furia Muuumina niszczącego, gryzącego, obsikującego, skopującego posłanie...bezcenna... :laugh: przerzucanie zabawek dopóki ich nie wywalą z klatki... :lol: no diabły wcielone :twisted:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

hahahhaa.. Zdecydowanie Leoś i Persi nie wpadają w furie i chętnie się przytulą do wszystkiego co miękkie :D Odkąd nie siedzą na samych podkładach to się szczęśliwi zrobili i wczoraj to przeszli samych siebie jak zaczęli popcornować :love: szczęśliwe, skaczące prośki to zdecydowanie widok bezcenny :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”