✰Duet idealny czyli Leonardo i Perseusz już w idealnym DS✰
Moderator: silje
Re: ✰Duet idealny czyli Leonardo i Perseusz✰ Rez. [k. Poznan
My już tu świrujemy z tęsknoty
cale wyposazenie juz na nich czeka,łącznie z karmą i räczkami gotowymi do przytulania i głaskania,przytulania i głaskania,przytulania itd...

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Chłopcy po kontroli z której wynika, że Leoś jest pięknie wyleczony a Persjemu zostało tylko podrażnienie w postaci zaczerwienionej, lekko suchej skóry na uszku które należy smarować maścią witaminową lub wazeliną, poza tym chłopcy zdrowi i mogą iść w świat w związku z czym w przyszłym tygodniu zawiozę ich do nowego domku do Aity i jej rodzinki która na nich z niecierpliwością czeka 
Ahh.. Już za chłopakami tęsknię.. ale wiem, że znalazłam im wspaniały kochający dom a to najważniejsze!

Ahh.. Już za chłopakami tęsknię.. ale wiem, że znalazłam im wspaniały kochający dom a to najważniejsze!

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To już? Ale zleciało, mam nadzieję, że będzie wątek albo chociaż zdjęcia od czasu do czasu

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Lilith, w końcu to Twoje pierwsze tymczasy. Sentyment zawsze będzie
za nowy domek!

- Lilith88
- Kontakt:
Pierwsze i dodatkowo osobiście odebrane i odchuchane
w dodatku to takie kochane chłopaki 

- Lilith88
- Kontakt:
Jako, że Leoś i Persi są już zdrowi to nie muszą już siedzieć na gołych podkładach. Dostali matę łazienkową, hamaczek narożny i milutki kocyk który kupiłam specjalnie dla nich w prezencie do nowego domu w ramach posagu żeby mieli coś swojego, pachnącego znajomo 
A tak Persi siedzi na hamaczku zawinięty w kocyk

Leżał nawet ładniej ale jak podeszłam to podniósł łepek żebym za ładnego zdjęcia nie mogła zrobić przypadkiem
Wiem, że w nowym domku będą mieli milutkie mebelki, także Aita bez obaw jak widać będą korzystać

A tak Persi siedzi na hamaczku zawinięty w kocyk

Leżał nawet ładniej ale jak podeszłam to podniósł łepek żebym za ładnego zdjęcia nie mogła zrobić przypadkiem

Wiem, że w nowym domku będą mieli milutkie mebelki, także Aita bez obaw jak widać będą korzystać

Bosko, straszliwie nie możemy się doczekać, od czwartku siedzimy w domu, bo Lulu jest przeziębiona I co się kręcimy po domu to klatka taka puściutka
tunel czeka, hamak czeka I posłanie czeka I mostek drewniany do wychodzenia z klatki czeka ... tylko brakuje

- Lilith88
- Kontakt:
Już niedługo
W przyszłym tygodniu o tej porze już będziecie na pewno ze świniakami 

Jak przechodziłam ostatnio koło tej klatki to potem spojrzałam na klatkę królasków I tak sobie pomyślałam, że jestem niedobrą mamuśką, bo one nic nie mają. No to zrobiłam im posłanko mięciutkie...po 5 minutach już sobie przypomniałam dlaczego one nie mają zabawek I posłania, furia Muuumina niszczącego, gryzącego, obsikującego, skopującego posłanie...bezcenna...
przerzucanie zabawek dopóki ich nie wywalą z klatki...
no diabły wcielone 

- Lilith88
- Kontakt:
hahahhaa.. Zdecydowanie Leoś i Persi nie wpadają w furie i chętnie się przytulą do wszystkiego co miękkie
Odkąd nie siedzą na samych podkładach to się szczęśliwi zrobili i wczoraj to przeszli samych siebie jak zaczęli popcornować
szczęśliwe, skaczące prośki to zdecydowanie widok bezcenny