Duet Rozetkowy Bonia[*],Roma[*],Runa[*] za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
katiusha

Re: Bonia [*] i Runa moje księżniczki :D czekamy na Romę :D

Post autor: katiusha »

Z mojego doświadczenia: zero domków, ewentualnie jakieś leżanki w ilości świń+1 dodatkowo. Bizancjum jedzeniowe tzn. Góra siana na podłodze, duzo zieloności i warzyw na kupkach. Miejsce łączenia neutralne, czyli prowizoryczna zagroda (duża). Najlepiej, jak posiedzą tam przynajmniej dobę. Potem do klatki wysprzątanej na błysk, i też żarło w nadmiarze, no to mniej więcej tyle :102: A, i ie panikować, jak sobie pogruchają, szczypną się w zadek, czy zębami poszczękają. Jakby gorąco się robiło, to spryskiwacz z wodą do ostudzenia, ale nie sądzę ;) :fingerscrossed: Domki i inne rzeczy z jednym wejściem minimum po tygodniu, albo później, jak stwierdzisz, ze już sie dogadały.
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: MartusiaMartus »

katiusha pisze:Z mojego doświadczenia: zero domków, ewentualnie jakieś leżanki w ilości świń+1 dodatkowo. Bizancjum jedzeniowe tzn. Góra siana na podłodze, duzo zieloności i warzyw na kupkach. Miejsce łączenia neutralne, czyli prowizoryczna zagroda (duża). Najlepiej, jak posiedzą tam przynajmniej dobę. Potem do klatki wysprzątanej na błysk, i też żarło w nadmiarze, no to mniej więcej tyle :102: A, i ie panikować, jak sobie pogruchają, szczypną się w zadek, czy zębami poszczękają. Jakby gorąco się robiło, to spryskiwacz z wodą do ostudzenia, ale nie sądzę ;) :fingerscrossed: Domki i inne rzeczy z jednym wejściem minimum po tygodniu, albo później, jak stwierdzisz, ze już sie dogadały.
Bonię i Runę łączyłam 7h :D więc już co nie co wiem. Dziękuje :buzki:
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

Obrazek
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Czemu dwa razy tunel? :think: Ja miałam ale już więcej nie kupię - zwykła tektura oblepiona marną ilością siana i do tego strasznie to wszystko odpadało i wszędzie był syf...
Obrazek
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

martuś pisze:Czemu dwa razy tunel? :think: Ja miałam ale już więcej nie kupię - zwykła tektura oblepiona marną ilością siana i do tego strasznie to wszystko odpadało i wszędzie był syf...
kupiłam jedno :P to mniejsze :)

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

"Te dwie niecnoty to kłopoty. By uchronić świat od Dewastacji, by zjednoczyć Wszystkie ludy naszej nacji, Miłości i prawdzie nie przyznać Racji by gwiazd dosięgnąć Będziemy walczyć Runa, Roma Zespół R walczy w służbie zła.Więc poddaj się lub do walki Stań. Quii TO FAKT" Czy tak będzie? :rotfl: :rotfl:
Ostatnio zmieniony 28 paź 2016, 17:48 przez MartusiaMartus, łącznie zmieniany 1 raz.

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
loriain

Post autor: loriain »

Wlasciwie to lepsze sa wiklinowe tunele - tak na przyszlosc ;) mialam taki domek niby z siana i po tygodniu poszedl do kosza :P
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

loriain pisze:Wlasciwie to lepsze sa wiklinowe tunele - tak na przyszlosc ;) mialam taki domek niby z siana i po tygodniu poszedl do kosza :P
Ja kupiłam raz kule z sianem to poszła w godzine :D
Zobaczymy. Najwyżej nie kupie więcej;p

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
loriain

Post autor: loriain »

U mnie tunel jest ukochany, wylozylam go recznikiem zeby breja z bobkow i siuskow sie w wikline nie wbijala :lol:
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

Ja cały czas zastanawiam się nad tym czy jeszcze jakieś akcesoria... ale raczej wsio mam... w klatce 120 powinny się pomieścić haha :D Runa już wyczuwa koleżanke :P

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”