Duet Rozetkowy Bonia[*],Roma[*],Runa[*] za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
dominika45

Re: Bonia [*] i Runa moje księżniczki :D czekamy na Romę :D

Post autor: dominika45 »

To dobrze czy źle?, ze Runa czuje zmiany? jak się zachowuje?..Czytam Wasz wątek od początku i bardzo Ci Matruś i Twoim Panienkom kibicuję.. za łaczenie .. tak bardzo się cieszyłam kiedy łączyłaś Bonie z Runa - i się udało.. :fingerscrossed: teraz też będzie dobrze .. tylko pisz co się dzieje .. czekamy na wieści..
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: MartusiaMartus »

dominika45 pisze:To dobrze czy źle?, ze Runa czuje zmiany? jak się zachowuje?..Czytam Wasz wątek od początku i bardzo Ci Matruś i Twoim Panienkom kibicuję.. za łaczenie .. tak bardzo się cieszyłam kiedy łączyłaś Bonie z Runa - i się udało.. :fingerscrossed: teraz też będzie dobrze .. tylko pisz co się dzieje .. czekamy na wieści..
Jak mi miło, dziękuję :love: oczywiście będę :photo: robić
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
dominika45

Ciekawe, czy Roma też będzie urządzać galopady wokół Zdzisława?? to było urocze, gdy Runa tak biegała :love: kilkanaście razy odtwarzałam ten filmik i wciąż mnie to śmieszyło.. - tak teraz nasza Minutka urządza sobie galopady na wybiegu... ale może Roma już zbyt stateczna na takie biegi? ale Ona chyba jest młodziutka jeszcze prawda? tyle, że mamusia już... Czekamy na wieści!!
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

dominika45 pisze:Ciekawe, czy Roma też będzie urządzać galopady wokół Zdzisława?? to było urocze, gdy Runa tak biegała :love: kilkanaście razy odtwarzałam ten filmik i wciąż mnie to śmieszyło.. - tak teraz nasza Minutka urządza sobie galopady na wybiegu... ale może Roma już zbyt stateczna na takie biegi? ale Ona chyba jest młodziutka jeszcze prawda? tyle, że mamusia już... Czekamy na wieści!!
Runa nadal to robi a ma już 16 miesięcy ? :P
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
dominika45

wow to super!! fajnie, ze jeszcze nie wyrosłą z tego .. :jupi: ja uwielbiam patrzeć na te galopady... i na szybkość którą rozwijają te maleństwa i to jak hamują nagle i zawracają też nagle.to jest urocze! :lol:
loriain

Post autor: loriain »

Ja sie tak rozbestwilam z powierzchnia bungalowa, ze jak przy dezynfekcji potwory siedzialy chwile w 120tce to mi sie wydawalo ze nie maja sie jak ruszyc :shock:
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

loriain pisze:Ja sie tak rozbestwilam z powierzchnia bungalowa, ze jak przy dezynfekcji potwory siedzialy chwile w 120tce to mi sie wydawalo ze nie maja sie jak ruszyc :shock:
Mi też się wydaje, że ta klatka jest mała hahahaha :szczerbaty:

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
dominika45

ja mam tak samo ale niestety jak nie ma innego wyjścia to trzeba sobie jakoś inaczej radzić... :)
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

Ejjj Runa ma spuchnięty brzuszek... co moge zrobić? Jakaś herbatka, okład, masaż?

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Myślę,że herbatka i mizianie .powinno przejść
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”