Łączenie świnek

ODPOWIEDZ
Anulka1602

Re: Łączenie świnek

Post autor: Anulka1602 »

Jak się mają świneczki??? Przygotowania do łączenia już ruszyły??? Mocno trzymamy :fingerscrossed: za sukces i zgodę :buzki:
Katharsis

Post autor: Katharsis »

Dziękuję za pomocne słowa, od razu mi raźniej. Wybieg zrobiony mogą zostać i na noc a klatki zamknięte ;) żadnych gadżetów a ja czujna z szufelka w dłoni :D dam znać wieczorem trzymaaaaaaajcie za nas :buzki:
Anulka1602

Super :jupi: trzymamy mocno :fingerscrossed: i czekamy na wieści :buzki:
Katharsis

Niestety jak na dziś żadnych postępów nie ma... młodszy atakował starszego, parę razy zęby poszlyby w ruch i teraz jeden unika drugiego...jak sobie walneli poobiednią drzemkę to jak najdalej od siebie :( mój Ptysio (starszy) jak widzi Jeżyka poprostu ucieka.... na noc chlopcy zostają na wybiegu mam nadzieje że przez noc nic powaznego sie nie stanie
Anulka1602

Może ustalą wreszcie hierarchię i będzie zgoda :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Katharsis

A czy to normalne ze starszy z prosiakow boi sie tego młodszego???
Anulka1602

Boi się że zostanie zdominowany. Będzie dobrze,może rano jak wstaniesz okaże się że ustalili hierarchię i młody będzie szefem :buzki:
Anulka1602

No chyba że Ptyś w końcu porządnie pogoni młodego i młody odpuści. A jak teraz się zachowują?
Katharsis

Młodszy gonił starszego, zgrzytali zębami i piszczeli teraz mój Ptyś je a młody opadł trochę z sił...ale jak mój Ptyś się tylko ruszy to Jeżyk zaczyna piszczeć...
Anulka1602

Któryś w końcu ustąpi,ważne że nie ma krwawych walk.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Łączenie świnek morskich”