Dobrze ze ten Sudokrem to dzis pierwszy raz poszedl w ruch.
Maslo shea mam czyste bez dodatkow zadnych, smierdziuchowate a nie fiolkami pachnace zaraz dorwe obydwa kudlacze i im zrobie smarowanko A potem sie dziwie ze chodza jak te dwa mopy skoltunione
Jutro jak znajde chwilke to zalece do Rossmana i kupie olej kokosowy, tam maja zdaje sie nierafinowany, czysty.
W Rossmanie mają na bank, bo widziałam Masłem shae też spokojnie możesz je potraktować. Moje prośki też w norkach pochowane, Pulpetta śpi pod swoim kapciem, podsunęłam przed chwilą paprykę, to tylko wystawiła nos, zahaczyła zębęm i wciągnęła zdobycz do podziemi i tyle było imprezy. Coś z tą aurą dzisiaj jest najwyraźniej...
O kurcze nie wiedziałam, że można olejek kokosowy i na świnki stosować W sumie dziewczyny nie mają problemów skórnych ale to bardzo cenna informacja Masło shea też w sumie mam... ale ja wszystko na włosy walę
Jakis taki dzien zdechly dzisiaj. Ja sie obudzilam przy sprzataniu bobkow. Mata w jadalni po trzech dniach zlana tak ze cieknie norki tak samo trzeba bylo szybko pranie wstawiac. A Pchla chyba dostanie karniaka w postaci obciecia kudlow na zadku
Pikabu ja wlasnie z olejem na wlosach siedze
Fajnie, że przygoda z grzybem już się kończy Ja u Nali podejrzewałam niegojącą się grzybicę na uchu ale nie pasowało mi, że pomimo tego, że niczym nie smarowałam to się nie roznosiło. Wystarczyło dwa razy posmarować maścią z witaminą a i uszko jest piękne
Ja na Twoim miejscu uzbroiłabym się w jakieś dobre nożyczki ewentualnie maszynkę żeby dziewczyny podcinać
Odkladam na weekend strzyzenie, bo jestem po dzisiejszym dniu tak zla, ze az mi sie wyc nie chce. Szkoda sie na dziewuchach wyladowywac. A nozyczki mam, takie do wlosow kupilam dla siebie bo mi sie nie chce do fryzjera chodzic
Ah zaczelam dzis kolejne przeszkolenie, mialo rozwinac moj niemiecki i przygotowac do nauki zawodu, a szkoda gadac jaki poziom. I teraz bede do konca sierpnia przerabiac to co juz umiem, a wycofac sie juz nie moge
Dobrze ze te potworki w domu mam to jest sie do kogos przytulic.