Dużo zdrówka dla chłopaków

Moderator: silje
a dzięki, ale miało być pieterko, teraz nie zakładam , bo za wielkie zrobili i zasłania pół kojca.Jolka- a mi się właśnie podoba kojec Twoich świnek, bo taki naturalny, z jasnego drewna.
Nie, w tej klatce mieszkają tylko moje prywatne świnki, a tymczaski w tradycyjnych klatkach poustawianych gdzie się da:)Dzima pisze: A tymczasy mieszkają wszystkie w tej klatce?chyba jakiś wieżowiec z klatek też masz postawiony
Jolu a nie da się tego jakoś poprawić? Może jeśli sama nie dasz rady to ktoś mógłby Ci pomóc.jolka pisze: a dzięki, ale miało być pieterko, teraz nie zakładam , bo za wielkie zrobili i zasłania pół kojca.
musze kogoś poprosic, sama nie dam rady - dwie lewenana81 pisze:Jolu a nie da się tego jakoś poprawić? Może jeśli sama nie dasz rady to ktoś mógłby Ci pomóc.jolka pisze: a dzięki, ale miało być pieterko, teraz nie zakładam , bo za wielkie zrobili i zasłania pół kojca.
Jak chcesz to zmienić? Masz jakieś plany na ostatni weekend stycznia? Będę w Warszawie. Może damy radę a jak nie to może dam radę męża zmusić do stawienia się u Ciebie i może on zrobi.jolka pisze: musze kogoś poprosic, sama nie dam rady - dwie lewedo śrubokreta- a szkoda tego pietra i taka fajna jest barierka tam z plexi.. hmm tylko stolarz znowu kase zedrze ze mnie.. a ci co montowali mi to małe pojęcie mają