potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
dominika45

Re: Potwory i spółka - walczymy z pieczarkami

Post autor: dominika45 »

o żesz to!! to nie fajnie, ze nie można się wycofać.. bardzo niefajnie.. :(
loriain

Post autor: loriain »

Jak zaplace prawie 7 tysiecy to moge zrezygnowac :lol: niestety tak jest ze szkolami finansowanymi przez panstwo... i jezeli chodzi o poziom to chyba tez regula. Na wiosne mialam 4 miesiaczna i wychodzi na to ze bylo to to samo tylko bez jezyka... Niby kryterium przyjecia to byl certyfikat jezykowy B1, a okazuje sie ze do stycznia to my przerobimy material potrzebny do jego zdania :glowawmur: nie rozumiem, nie pojmuje, mam wrazenie ze trace czas. Jeszcze chcialam zeby mnie mama odwiedzila w sierpniu, bo mialam miec rowne 9 miesiecy te zajecia czyli do 2.08... okazuje sie ze konczymy dopiero 24.08, a wtedy mama juz musi wracac do pracy :sadness:
Sorry za prywate, ale jestem rozgoryczona sytuacja :evil: Glowa mnie boli z tych nerwow. Jeszcze dochodza do tego moje problemy z odnalezieniem sie w wiekszej grupie ludzi znowu bede musiala na prochach leciec, dopoki nie doczekam wizyty u lekarza.

Dobrze, ze choc pipki wracaja do zdrowia, sa zadowolone i zerne :buzki:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Trzymaj sie tam jakoś :pocieszacz: :pocieszacz:
loriain

Dzieki :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Eh życie nie jest łatwe :roll: Trzymaj się dzielnie! :pocieszacz: Weź prosiaki na mizianie, popatrz na nie i na psiaki - od razu humor się polepszy :102: Ja jak mam doła to kładę się na łóżko, wyciągam dziewczyny i sobie razem leżymy :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Cooyo »

:pocieszacz:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
Pikabu

Post autor: Pikabu »

Trzymaj się dzielnie. A może dasz radę jakoś dogadać się z nauczycielem? Bo rzeczywiście trochę szkoda Twojego czasu, dojazdów, itp skoro niczego się nie nauczysz.
Tu-Tu

Post autor: Tu-Tu »

To w Niemczech aż tak źle?Myślałam,że Polska jest zacofana :roll: Trzymaj się tam,Kochana :buzki:
loriain

Zle nie jest, tylko cos pechowo trafiam :lol:
Jakos to przemecze, utrwale sobie to co juz mam w glowie i poducze pisac listy... A potem zobaczymy.

Dzieki dziewczyny :buzki:

Przytargalam dzisiaj potworkom natke pietruszki i koperek. A do tego galazki winorosli z liscmi, jakis pan kolo domu obcinal, wiec go zaczepilam, czy moge sobie troche wziac :lol: Chyba moga jesc?

A teraz zadam wam pytanie, ktore przychodzi mi czesto gesto do glowy kiedy juz jestem w lozku i probuje zasnac... Skad swinia wie ktorego bobka zjesc, skoro wyciaga je czesto prosto z zadka? :shock:
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: MartusiaMartus »

loriain pisze: A teraz zadam wam pytanie, ktore przychodzi mi czesto gesto do glowy kiedy juz jestem w lozku i probuje zasnac... Skad swinia wie ktorego bobka zjesc, skoro wyciaga je czesto prosto z zadka? :shock:
Dołączam się do pytania :szczerbaty:
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”