potwory i spółka! - pięcioświń
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Potwory i spółka - walczymy z pieczarkami
o żesz to!! to nie fajnie, ze nie można się wycofać.. bardzo niefajnie.. 

Jak zaplace prawie 7 tysiecy to moge zrezygnowac
niestety tak jest ze szkolami finansowanymi przez panstwo... i jezeli chodzi o poziom to chyba tez regula. Na wiosne mialam 4 miesiaczna i wychodzi na to ze bylo to to samo tylko bez jezyka... Niby kryterium przyjecia to byl certyfikat jezykowy B1, a okazuje sie ze do stycznia to my przerobimy material potrzebny do jego zdania
nie rozumiem, nie pojmuje, mam wrazenie ze trace czas. Jeszcze chcialam zeby mnie mama odwiedzila w sierpniu, bo mialam miec rowne 9 miesiecy te zajecia czyli do 2.08... okazuje sie ze konczymy dopiero 24.08, a wtedy mama juz musi wracac do pracy
Sorry za prywate, ale jestem rozgoryczona sytuacja
Glowa mnie boli z tych nerwow. Jeszcze dochodza do tego moje problemy z odnalezieniem sie w wiekszej grupie ludzi znowu bede musiala na prochach leciec, dopoki nie doczekam wizyty u lekarza.
Dobrze, ze choc pipki wracaja do zdrowia, sa zadowolone i zerne

Sorry za prywate, ale jestem rozgoryczona sytuacja

Dobrze, ze choc pipki wracaja do zdrowia, sa zadowolone i zerne

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Eh życie nie jest łatwe
Trzymaj się dzielnie!
Weź prosiaki na mizianie, popatrz na nie i na psiaki - od razu humor się polepszy
Ja jak mam doła to kładę się na łóżko, wyciągam dziewczyny i sobie razem leżymy 

- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Trzymaj się dzielnie. A może dasz radę jakoś dogadać się z nauczycielem? Bo rzeczywiście trochę szkoda Twojego czasu, dojazdów, itp skoro niczego się nie nauczysz.
To w Niemczech aż tak źle?Myślałam,że Polska jest zacofana
Trzymaj się tam,Kochana 

Zle nie jest, tylko cos pechowo trafiam
Jakos to przemecze, utrwale sobie to co juz mam w glowie i poducze pisac listy... A potem zobaczymy.
Dzieki dziewczyny
Przytargalam dzisiaj potworkom natke pietruszki i koperek. A do tego galazki winorosli z liscmi, jakis pan kolo domu obcinal, wiec go zaczepilam, czy moge sobie troche wziac
Chyba moga jesc?
A teraz zadam wam pytanie, ktore przychodzi mi czesto gesto do glowy kiedy juz jestem w lozku i probuje zasnac... Skad swinia wie ktorego bobka zjesc, skoro wyciaga je czesto prosto z zadka?

Jakos to przemecze, utrwale sobie to co juz mam w glowie i poducze pisac listy... A potem zobaczymy.
Dzieki dziewczyny

Przytargalam dzisiaj potworkom natke pietruszki i koperek. A do tego galazki winorosli z liscmi, jakis pan kolo domu obcinal, wiec go zaczepilam, czy moge sobie troche wziac

A teraz zadam wam pytanie, ktore przychodzi mi czesto gesto do glowy kiedy juz jestem w lozku i probuje zasnac... Skad swinia wie ktorego bobka zjesc, skoro wyciaga je czesto prosto z zadka?

- MartusiaMartus
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dołączam się do pytanialoriain pisze: A teraz zadam wam pytanie, ktore przychodzi mi czesto gesto do glowy kiedy juz jestem w lozku i probuje zasnac... Skad swinia wie ktorego bobka zjesc, skoro wyciaga je czesto prosto z zadka?

Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]
Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018