Spokojnie wszystko w swoim czasie xD na razie marzę o konkretnej śwince i mam taka dostać w hodowli z tym że ona się ma dopiero urodzić ale chcę ją połączyć z którymś z chłopaków a nie do 3 klatki i chętnie przygarnę jeszcze jakieś adopciaki ale też nie do trzeciej klatki tylko w ramach powiększania któregoś ze stad trzecią klatka to tak w razie w
@Lilith, przepraszam, że tak wprost zapytałam, ale im więcej się mówi o tych domkach - kostkach i ich wadach - tym lepiej. Ty akurat wiesz, ale wiele osób nie zna historii świnek Jolki, i może sobie nie zdawać sprawy z tego, że funduje sobie pułapkę na świnki i to potencjalnie śmiertelną. Moim zdaniem w ogóle nie powinno się szyć takich domków. To sa dobre kryjówki dla szczurów, czy koszy, dużo od świnek zwinniejszych, że nie wspomnę o fretkach, ale waleczkowate, tłuste świnki łatwo mogą to jedyne wejście zablokować i klops.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
Porcella ten domek był uszyty na moją konkretna prośbę, bo normalnie jest to koci domek u Tutti a że w prost to dobrze, mi to nie przeszkadza a wręcz sobie cenię.