Vanilia - kryptonim Szczęściara [Bytom]-ma już swoją Dużą ;)
Moderator: silje
- effcien
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Vanilia - kryptonim Szczęściara [Bytom] - WOLNA
Zaraz do niej napiszę, żeby weszła na forum i odczytała wiadomość. 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
@Gosia swiniowa
Być może masz rację.
Jesteśmy strasznie nieufni i wierz mi, mamy powody.
Nie bierz tego do siebie, absolutnie.
Być może masz rację.
Jesteśmy strasznie nieufni i wierz mi, mamy powody.
Nie bierz tego do siebie, absolutnie.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Gosiu - ale nikt nie jest w stanie czytać WSZYSTKICH wątków. Co ja z Wawy mogę poradzić na wizytę WPA w Bytomiu?
- gosia-swiniowa
- Miejscowość: Bytom
- Kontakt:
a ja nie mam fejsaJack Daniel's pisze:No i się wyjaśniłoeffcien pisze:Do Katerriny lepiej pisać na fejsie, bo na forum rzadko bywa.Po co tyle nerwów

- effcien
- Kontakt:
Napisałam do Kasi wiadomość na fb, żeby weszła na forum i odczytała to, co do niej napisaliście, tyle mogę pomóc. Mam nadzieję, że uda się coś zdziałać.
- gosia-swiniowa
- Miejscowość: Bytom
- Kontakt:
no nic, czekam. jutro piekę ciasto dla mojego dzieciaka, więc jak ktoś chce przyjść na WPA to zapraszam na ciasto w godzinach wieczornych.
A w sobotę gdyby miała być WPA to zapraszam na imprezkę
Pozdrawiam wszystkich i się oddalam.

Kochane świnkoluby, bardzo dziękujemy za zainteresowanie i wszelaką pomocy.
Wszystko zrozumiałe, procedury, paragrafy i inne takie
Mama nadzieję, że mimo wszystko się uda i Vanilia nie zmieni imienia na Tony Halik i zostanie w Bytomiu...
Trzymajcie kciuki...proszę
Wszystko zrozumiałe, procedury, paragrafy i inne takie

Mama nadzieję, że mimo wszystko się uda i Vanilia nie zmieni imienia na Tony Halik i zostanie w Bytomiu...
Trzymajcie kciuki...proszę

Aaaa i jeszcze Gosiu, bardzo żałuję, że nie mogę przeprowadzić tej WPA, chętnie bym skosztowała tego ciasta.
Obiecuję, że jak tylko skończy się remont będę bardziej aktywna na forum i zrobię wszystko, żebym mogła kiedyś ( w niedalekiej przyszłości) działać na rzecz Stowarzyszenia i pomoc, bo uważam, że takowa pomoc jest zdecydowanie potrzebna.
Obiecuję, że jak tylko skończy się remont będę bardziej aktywna na forum i zrobię wszystko, żebym mogła kiedyś ( w niedalekiej przyszłości) działać na rzecz Stowarzyszenia i pomoc, bo uważam, że takowa pomoc jest zdecydowanie potrzebna.
jeśli do niedzieli nie uda się zorganizować WPA to Vanilia pojedzie na DT do Tośki i zostanie tam do czasu znalezienia DSu. jeśli Gosia nadal będzie chętna, doczeka się WPA i będzie ona pozytywna to nie widzę przeszkód, aby wróciła do Bytomia (o ile Tośka, jako DT się zgodzi). przykre, że Vanilia znowu będzie krążyć, ale absolutnie nie zgadzam się na wydanie do DSu bez wpa, ponieważ - to nic osobistego - ludzie są różni, a ja miałam nieprzyjemność w ostatnim czasie natknąć się na takich, dlaczego muszę mieć 100%, że Vanilia trafi w odpowiedzialne, dobre ręce.
cieszę się Vavo, że zamierzasz przyłączyć się do SPŚMu bo ludzie do współpracy są nam bardzo potrzebni.
cieszę się Vavo, że zamierzasz przyłączyć się do SPŚMu bo ludzie do współpracy są nam bardzo potrzebni.
- Tośka
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Zaakceptujmy decyzję Odety i wystrzegajmy się pochopnych komentarzy (w niczym to nie pomoże). To nie jest wolnoamerykanka... 

" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "