Witek [*], Quik[*], Gałajda i Tajfunek (a może Haru?)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Witek i Quik [Sztum]- rezerwacja dla Koni

Post autor: Lilith88 »

Szykujcie ten transport bo ja chcę już zobaczyć moich ulubieńców w gwiazdkach :love: Jak zobaczyłam u tutti ten komplet w gwiazdki to żałowałam, że dopiero co zamówiłam u niej co innego, ale jak zobaczyłam, że komplecik wzięła koni dla moich ulubionych chłopaków (kocham ich i Szoguna z Twisterem po równo :love: ) to się nawet ucieszyłam :buzki:
Jakby było ciężko z transportem to może poszukać wam na blablacar? Ja tak mojemu polabo znalazłam transport tydzień temu i na dziś innym dwóm śnieżnym chłopakom ;)
koni

Post autor: koni »

Lilith88 ja na blabla siedzę cały czas. Był nawet dzisiaj transport z Malborka, ale niestety kierowca kopciuch, a ani babcia chłopaków (hihi), ani ja na taki smrodek w otoczeniu świnek się nie zgadzamy.
Sprawdzałam już dzisiaj nawet na PKP, ale zwierzęta tylko z właścicielem mogą jechać. Pewnie znalazłby się konduktor, który zabrałby chłopaków ze sobą, ale czekanie, szukanie...to taka loteria, a przecież Silje w Malborku nie mieszka...na stacji PKO też nie :lol:
Kolega jest kierowca Polskiego Busa (i pewnie ukryłby chłopaków blisko siebie), ale on jeździ tylko do Ostródy.
Jest sporo transportu z Gdańska, Elbląga, ale to daleko. Cosik mi się wydaje, że zrobię sobie wycieczkę do Malborka (jakoś nigdy tam jeszcze nie byłam). Jeśli do jutra (włącznie) transport się nie znajdzie, to pojadę...

Haha co do kompletu od tutti...widziałam, że sam materiał nie przypadł Ci do gustu...aż do momentu pokazania już gotowców haha. Ja tam się cieszę, że Ty go wcześniej nie kupiłaś ;)
Lilith mi trafił się fajny, gwiazdkowy komplet, a do Ciebie pojechał piękniś tego forum Mr. Żubr :-) więc nie płakusiaj :pocieszacz:

Słuchajcie, ja totalnie zbzikowałam na punkcie Witka i Quika...już cała rodzinka się ze mnie śmieje. Dzisiaj juz mężowi powiedziałam, że będzie potrzebny większy samochód, żeby wygodnie trzech synów pomieścił :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ojj no cóż, ale Malbork piękny to przynajmniej jest pretekst do zwiedzenia ;)

Żuberek a właściwie teraz Wiewiór fakt cudny ale twoi panowie równie boscy :love: Ja na punkcie Witka zwariowałam pierwszego dnia jak trafiłam na forum, no ale on w parze był i oczywiście Quik też jest cudny ale ja jak wiadomo potrzebowałam dwóch nie zakumplowanych prosiaków a teraz z Gerego taki sam dobry wujek jak z Witka ;) A z gwiazdek tak jak mówiłam cieszę się, że trafiły akurat do Ciebie :D moje kompleciki też są piękne a z gwiazdek coś jeszcze kiedyś zamówię :szczerbaty:
koni

Przed Witkiem i Quikiem widziałam wiele fajnych prośków...ale na żadnego nie zareagowałam tak jak na chłopaków...to była prawdziwa miłość od pierwszego wejrzenia...a myślałam, że taka nie istnieje :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

koni ja się nie dziwię oni są wyjątkowi ;) tacy do schrupania :szczerbaty:
koni

na blablacar udało mi się znaleźć wreszcie transport...dzwoniłam, Pan się zgadza, jeśli Silje się zgodzi to w czwartek chłopcy będą już w domu :jupi:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

ooo, świetnie! :shakehands:
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
koni

porcella, Ty tu...a ja u ciebie na PW :lol:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Koni- no pewnie, że się zgadzam :)
I dzięki że się tym zajęłaś, bo ja wątków pozakładałam, ludzie do mnie piszą, a ja nie mam kiedy odpowiedzieć, bo ciągle siedzę w pracy. Całe szczęście czwartek mam wolny.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Oooo super :jupi: jeszcze chwilka i będą w domku :yahoo:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”