Lilith88 ja na blabla siedzę cały czas. Był nawet dzisiaj transport z Malborka, ale niestety kierowca kopciuch, a ani babcia chłopaków (hihi), ani ja na taki smrodek w otoczeniu świnek się nie zgadzamy.
Sprawdzałam już dzisiaj nawet na PKP, ale zwierzęta tylko z właścicielem mogą jechać. Pewnie znalazłby się konduktor, który zabrałby chłopaków ze sobą, ale czekanie, szukanie...to taka loteria, a przecież Silje w Malborku nie mieszka...na stacji PKO też nie
Kolega jest kierowca Polskiego Busa (i pewnie ukryłby chłopaków blisko siebie), ale on jeździ tylko do Ostródy.
Jest sporo transportu z Gdańska, Elbląga, ale to daleko. Cosik mi się wydaje, że zrobię sobie wycieczkę do Malborka (jakoś nigdy tam jeszcze nie byłam). Jeśli do jutra (włącznie) transport się nie znajdzie, to pojadę...
Haha co do kompletu od tutti...widziałam, że sam materiał nie przypadł Ci do gustu...aż do momentu pokazania już gotowców haha. Ja tam się cieszę, że Ty go wcześniej nie kupiłaś
Lilith mi trafił się fajny, gwiazdkowy komplet, a do Ciebie pojechał piękniś tego forum Mr. Żubr

więc nie płakusiaj
Słuchajcie, ja totalnie zbzikowałam na punkcie Witka i Quika...już cała rodzinka się ze mnie śmieje. Dzisiaj juz mężowi powiedziałam, że będzie potrzebny większy samochód, żeby wygodnie trzech synów pomieścił