kofisia taka drobna , też nie wiem jak tam się upchały

peppa hasa, słaba jakośc postaram nagrac się w dzień to wyjdzie lepiej

http://youtu.be/wIhtCXKGDYI
Moderator: pastuszek

Cudowne maleństwa, ale Peppa mnie rozłożyła na łopatki
 Cudowne maleństwa, ale Peppa mnie rozłożyła na łopatki  
 ale w dzień muszę coś nakręcić bo sprzęt mam słaby + słabe światło
 ale w dzień muszę coś nakręcić bo sprzęt mam słaby + słabe światło   zazwyczaj biegają wieczorem ok 30 min Bianka z Klementysią, czasem właśnie poszaleje Peppa, ale Jagódce rzadko się to zdarza. Foggy wcześniej masz filmik jak maluszki w brzuszku się wierciły
 zazwyczaj biegają wieczorem ok 30 min Bianka z Klementysią, czasem właśnie poszaleje Peppa, ale Jagódce rzadko się to zdarza. Foggy wcześniej masz filmik jak maluszki w brzuszku się wierciły 
 Przyznam, że nie wyczytałam wszystkich stron jeszcze, tylko przeleciałam w poszukiwaniu słodyczy na zdjęciach. Są cudowne. Cieszę się, ze wróciłaś
  Przyznam, że nie wyczytałam wszystkich stron jeszcze, tylko przeleciałam w poszukiwaniu słodyczy na zdjęciach. Są cudowne. Cieszę się, ze wróciłaś  

Jaka bańka... Biedna Kofi, przecież to są szatanki od uro... a raczej jeszcze sprzed narodzin
  Jaka bańka... Biedna Kofi, przecież to są szatanki od uro... a raczej jeszcze sprzed narodzin   Z takimi w brzuchu to musi  być męka, wycierpiała się mała... Ale teraz jest szczęśliwą mamusią
 Z takimi w brzuchu to musi  być męka, wycierpiała się mała... Ale teraz jest szczęśliwą mamusią 

A ja tu czekam
  A ja tu czekam  

To było wiadome od samego początku... nikt chyba nie miał wątpliwościAndzia pisze:Ciesze sie bardzo,ze wszystko dobrze...
maluszki sa przecudowne
super,ze zamieszkaja w jednym domku