Jeżynka i Poziomka - w DS w Zielonej Górze

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

mapazg

Re: Jeżynka i Poziomka - w DS w Zielonej Górze

Post autor: mapazg »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dziewczyny pozdrawiają z Zielonej Góry :)
Agmeszka

Post autor: Agmeszka »

Śliczne mordeczki :love:
Yvon

Post autor: Yvon »

Jakie cudne i duże! Piękne prosięta. Ślicznie wyglądają :love:
A jak idzie oswajanie?
Bo moje labki jakby ciut lepiej. Mniej się boją i są bardziej wyluzowane. Idziemy wciąż do przodu. a to cieszy :)
mapazg

Co do oswajania to całkiem całkiem. Poza swoim domkiem trzeba trochę poczekać, aż same zaczną zwiedzać okolicę. Jedzą już prawie z ręki, ale najpierw wąchają i wąchają. Zastanawiają się czy wziąć? Czy to dobre jest ? Ale jak już im posmakuje to aż się uszy trzęsą. Wczoraj dostały arbuza. Poziomka z miejsca wzięła się za konsumpcję, Jeżyna najpierw musiała powąchać i poczekać czy Poziomka "przeżyje" kontakt z arbuzem :P Ale na liście babki i mleczu żadnej nie trzeba przekonywać :)
Awatar użytkownika
Oldzah
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Oldzah »

Śliczności :) Jakie już duże :)
Moje panny: Stefania i Bella

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
MaryAnn

Re: Jeżynka i Poziomka - szukają domu [Wrocław]

Post autor: MaryAnn »

Jak fajnie że jedna czarna druga biała! dopełniją się ! sory że cytuje ale tak jest mi nAJSZYBCIEJ :świnka1: :świnka2: :jupi: ps: MAM W SZKOLE PSEUDA JEŻYNKA (znaczy mam też Barbie ale pominimy ten fakt że jestem niebieskooką blndynka XD) :love:
Yvon

Cudne prośki i są rzeczywiście bardzo duże. Sesja zdjęciowa wypadła wspaniale :love: Buźki świnek są uśmiechnięte, widać, że zwierzaczki są szczęśliwe.
Agmeszka

Post autor: Agmeszka »

Prawie dorosłe świnki 8-)
Na pierwszych zdjęciach takie malutkie a na ostatnich takie duże :)
mapazg

Rosną i rosną. Takie to małe było, takie przerośnięte chomiki, a teraz ? Rasowe wieprze. Poziomka to taki przytulas. Mruczy przy głaskaniu i rozpłaszcza. Jeżyna to taka outsiderka, to głaskania to raczej druga w kolejce. Trzeba się ostro nagłaskać, żeby zaczęła mruczeć :)
Yvon

Moje prawie nie kwiczą, zdarza się, ale rzadko. Mruczeć , mruczą. Mam nadzieję, że będą kiedyś kwiczały, potrzebują czasu. Ale oswoiły się już sporo. Na ręce dają się wziąć, podczas sprzątania nie chowają się do domków, jak daję warzywka, podchodzą blisko. Mają otwartą klatkę, ale nie wychodzą same, muszę je wyjąć na wybieg. Poznają mnie , bo podskakują, gdy mnie widzą. Jak wracam do domu, to się cieszą :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”