✰Duet idealny czyli Leonardo i Perseusz już w idealnym DS✰

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

aita

Re: ✰Duet idealny czyli Leonardo i Perseusz✰ Rez. [k. Poznan

Post autor: aita »

Kochane chłopaczki, przesylamy im megaaaaaaaawieeeeeeelkie buziaczki :buzki: i suszymy podwojne porcje wierzby- dla 4 par uszu :D
aita

Chłopaki już są u nas :D na razie trochę spanikowani chowają się w domku ale mają prawo, wygłaskani, wytuleni poszli teraz już odpoczywać ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Potwierdzam, chłopców wczoraj zawiozłam do Aity :) Niby zestresowani ale zwiedzali cały pokój chętnie, myślę, że szybko się przyzwyczają do luksusów jakie mają w swoim wyczekanym cudownym DS. Rano dostałam zdjęcie od Aity jak chłopcy ładnie razem siedzą w tunelu i się tulają :love: później wam pokażę.

Czas chłopaków przenieść do uratowanych, lepszego domku niż u Aity nie mogłam sobie dla nich wymarzyć :buzki:
aita

Jestem głupolką blondyniastą ale jeszcze rozkminię jak się dodaje zdjęcia :) bo na chwilę obecną mnie to przerosło :102:
chłopaki ładnie piją z miseczki,Lío co jakiś czas idzie do jedzonka...już wiem dlaczego on tak ładnie na wadze przybierał, żarłok jest niesamowity, Uszek to 1/4 tego co Lío je...
aita

Lilith, bardzo dziękuję za miłe słowa I za to, że chłopaki do nas trafili :love: Trzeba było zobaczyć z jakim zdziwieniem/obrzydzeniem patrzył na nich Muumin (nasz królas) ze swojej klatki :rotfl:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Łap blondi http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =17&t=2278 ;)
Miałam okazję poznać chłopaków, więc chętnie będę śledzić wątek jak założysz.
Pokaż króla :pray:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dzima już pomogła w kwestii zdjęć ;)

To ja wrzucę zdjęcia które mam, o!

Robione przeze mnie jak odwiozłam chłopaków, jak widać Leoś zupełnie wyluzowany w nowym domu :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to po pierwszej nocy w nowym domku dostałam takie mordeczki słodkie :love:
Obrazek

Obrazek

I zdjęcie z dziś, chłopaki w tunelu, Leoś jak widać łapki wywalone :szczerbaty: Małżeństwo królasków z tyłu w tle :love:
Obrazek

W razie wątpliwości czyiś w kwestii królików to od razu sprostuję, że króliki są już leciwe i nie wychodzą z kuwety, tak więc świnki nie mają z nimi kontaktu i mogą mieć wybieg tuż przy królikach a i tak są pod okiem Aity gdyby co.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Leo :love: jeszcze chwila i czuję że pokazałby stopy
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”