Potwierdzam, chłopców wczoraj zawiozłam do Aity Niby zestresowani ale zwiedzali cały pokój chętnie, myślę, że szybko się przyzwyczają do luksusów jakie mają w swoim wyczekanym cudownym DS. Rano dostałam zdjęcie od Aity jak chłopcy ładnie razem siedzą w tunelu i się tulają później wam pokażę.
Czas chłopaków przenieść do uratowanych, lepszego domku niż u Aity nie mogłam sobie dla nich wymarzyć
Jestem głupolką blondyniastą ale jeszcze rozkminię jak się dodaje zdjęcia bo na chwilę obecną mnie to przerosło
chłopaki ładnie piją z miseczki,Lío co jakiś czas idzie do jedzonka...już wiem dlaczego on tak ładnie na wadze przybierał, żarłok jest niesamowity, Uszek to 1/4 tego co Lío je...
Lilith, bardzo dziękuję za miłe słowa I za to, że chłopaki do nas trafili Trzeba było zobaczyć z jakim zdziwieniem/obrzydzeniem patrzył na nich Muumin (nasz królas) ze swojej klatki
Robione przeze mnie jak odwiozłam chłopaków, jak widać Leoś zupełnie wyluzowany w nowym domu
A to po pierwszej nocy w nowym domku dostałam takie mordeczki słodkie
I zdjęcie z dziś, chłopaki w tunelu, Leoś jak widać łapki wywalone Małżeństwo królasków z tyłu w tle
W razie wątpliwości czyiś w kwestii królików to od razu sprostuję, że króliki są już leciwe i nie wychodzą z kuwety, tak więc świnki nie mają z nimi kontaktu i mogą mieć wybieg tuż przy królikach a i tak są pod okiem Aity gdyby co.