Nie mam, ale spróbuję trząchnąć joasior, może coś wrzucianna_michon pisze:A masz może jakieś fotki? Jestem ciekawa co z niej wyrosłoCynthia pisze:Nie przejmuj się, waga jest ok.
Dziś byłam w odwiedzinach u córki Tesi Avangardy vel Zośki Prawie 800g żywej wagi Słodycz
Gliwickie stado - już nie takie samo...
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Cwaniak, Tesia i Fiśka - czyli dom wariatów :)
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Koniecznie! Połowa ludzi na forum wzdychała nad umaszczeniem Avangardy, pewnie każdy ciekawy co tam z niej ostatecznie wyrosłoCynthia pisze:Nie mam, ale spróbuję trząchnąć joasior, może coś wrzucianna_michon pisze:A masz może jakieś fotki? Jestem ciekawa co z niej wyrosłoCynthia pisze:Nie przejmuj się, waga jest ok.
Dziś byłam w odwiedzinach u córki Tesi Avangardy vel Zośki Prawie 800g żywej wagi Słodycz
-
malina8777
Oj tak, tak Avangarda
bo o niej wspomniano, również czekam na foty. A tutaj jestem pod mega wrażeniem Cwaniaka, super świń, Tesia wiadomo sama słodycz ale jak dla mnie Fiśka... nic tylko przytulać, głaskać, kochać i karmić 
- Anula
- Kontakt:
Cwaniak to prawdziwy cwaniak i przede wszystkim mega wredna świnia
Gryzie wszystkich, inne świnie, ludzi, łącznie ze mną mimi, że mnie toleruje najbardziej. Kamufluje swojà wredną naturę pod tym pięknym futerkiem
Gryzie wszystkich, inne świnie, ludzi, łącznie ze mną mimi, że mnie toleruje najbardziej. Kamufluje swojà wredną naturę pod tym pięknym futerkiem
-
malina8777
Oj, nie może być aż tak źle bo wiadomo że świniusie są milusie slodziusie bez wyjątku
Cwaniak to wiadomo ,kawał cwaniaka ale w głębi duszy na pewno uwielbia myranie za uszkiem 
- Anula
- Kontakt:
Ale ta świnia jest inna niż wszystkie. Zresztą jak nie wierzysz, to zapraszamy na kawę. Pomiziasz Cwaniaczka za uchem, ale za palce nie odpowiadammalina8777 pisze:Oj, nie może być aż tak źle bo wiadomo że świniusie są milusie slodziusie bez wyjątkuCwaniak to wiadomo ,kawał cwaniaka ale w głębi duszy na pewno uwielbia myranie za uszkiem
-
malina8777
Jak będę kiedyś w pobliżu to przyjadę i zaryzykuję
do odważnych świat należy 
- Anula
- Kontakt:
Zapraszamymalina8777 pisze:Jak będę kiedyś w pobliżu to przyjadę i zaryzykujędo odważnych świat należy
- Anula
- Kontakt:
Dzisiaj mam dziwną sytuację z Fikcją. Jak była w klatce to zauważyłam, że kilka razy na minutę przekrzywia główkę w jedną stronę. Nawet jeśli je lub pije to przerywa żeby tą główkę przekrzywić. Na rękach nadal ma jakby tiki nerwowe i kilka razy na minutę porusza uszkiem lub wykrzywia całą głowę. Czy ktoś się spotkał z taką sytuacją?