Jak była Tola to chodziły z Inką po pokoju. Teraz Inka się boi, ucieka pod grzejnik i tak siedzi cały wybieg
 Jak była Tola to chodziły z Inką po pokoju. Teraz Inka się boi, ucieka pod grzejnik i tak siedzi cały wybieg  Tak już było jak Tola źle się czuła i nie chciała spacerować... Jestem tak zdołowana śmiercią Toli, ułomnością Nutki i dzikością Inki, że zastanawiam się czy dobrze zrobiłam adoptując ją... Może ona nie jest u mnie szczęśliwa?
 Tak już było jak Tola źle się czuła i nie chciała spacerować... Jestem tak zdołowana śmiercią Toli, ułomnością Nutki i dzikością Inki, że zastanawiam się czy dobrze zrobiłam adoptując ją... Może ona nie jest u mnie szczęśliwa?  
 Ja chyba nie mogę mieć trzyświnkowego stada... Nala odeszła po 10 miesiącach od adopcji Toli a Tola po 2 od przyjazdu Inki

Nawet ciężko mi zmienić kalendarz biurkowy...

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Daj sobie czasu ile trzeba. Wszystko minie a w sercu pozostaną tylko dobre wspomnienia. Tego Ci życzę
  Daj sobie czasu ile trzeba. Wszystko minie a w sercu pozostaną tylko dobre wspomnienia. Tego Ci życzę