Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Pani Strzyga

Re: Bunia&Majka- straszliwa zemsta Majki...

Post autor: Pani Strzyga »

Trzymam kciuki, żeby to była chwilowa niestabilność emocjonalna :D
Jaguś

Post autor: Jaguś »

Znów spłynął mi makijaż - poryczałam się ze śmiechu czytając. Z tym gryzieniem to uważaj - kiedyś mój Kubuś tak chlasnął mnie pod kostką, że krew sikała jak w horrorach klasy C. A że w kuchni, gdzie to się wydarzyło mam białe kafle na podłodze to było na co patrzeć. Niestety musiałam się zająć tamowaniem krwawienia i zapewnianiem mojego dziecka, że to nic.Tylko Kubuś mamusi jakąś żyłkę przegryzł ... Zdjęć brak, ale wspomnienia bezcenne. Po kilku dniach miałam kostkę tak spuchniętą, że była gruba jak udo i nie mogłam zginać nogi. Smarowałam skórę balsamem, żeby mi nie popękała, no i w końcu wylądowałam na ostrym dyżurze. Lekarz pyta co się stało, a ja: breakiDXKJBbol -ska. Co ? Ja: breakiDXKJBbol -ska. Widzę, że facet w białym kitlu waha się, czy nie wezwać na pomoc kogoś z psychiatrii, więc się przyznałam, że to sprawka świnki morskiej. Uśmiał się jak norka, dał mi jakieś zastrzyki - bólu nie pamiętam. Zbyt się wstydziłam ...
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Tylko ... Kubuś mamusi... żyłkę przegryzł???? :rotfl: matko, nie no, to ja chyba Majkę muszę przeprosić za inwektywy... bo mogło być gorzej. W takim razie bardzo uprzejmie mnie M. ugryzła :mrgreen:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Cyt.: "Będę dziabać do skutku!" - jakby wyjąć ze "skutku" pierwsze "k", to będzie opisywać całe zdarzenie... :102: Czy to jakiś ukryty przekaz Majki? :mrgreen:
Joanna! Strzeż się...(w tle słychać ciche pokwikiwania zacienionej twarzy z futrem...)
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Asita, rzeczywiście :mrgreen: ale to efekt niezamierzony :mrgreen: :rotfl:

W tle teraz słychac raczej pociamkiwania ogórka spod półeczki :102:
katiusha

Post autor: katiusha »

Eeeee tam, że krew sika... Ważne, że pacjent żyje i ma tętno :102:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

joanna ch pisze:Asita, rzeczywiście :mrgreen: ale to efekt niezamierzony :mrgreen: :rotfl:

W tle teraz słychac raczej pociamkiwania ogórka spod półeczki :102:
I to są właśnie te groźne dźwięki świńskie... :szczerbaty: lepiej nie zadzierać...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Ona może być wkurzona nadmiarem leczenia.
Mój Gryzmoł [*] dziabnął moją córkę we wnętrze dłoni. Centralnie. Pomimo dezynfekcji następnego dnia zaczerwienienie poszło linijką wzdłuż naczynia, zakażenie, jak nic. Sobota była, pierwszy chirurg dostępny w prywatnej lecznicy, no i cóż, że proktolog :glowawmur: Tez się wyśmiał okrutnie, ranę obejrzał, zadał antybiotyk. Od tej pory mam ograniczone zaufanie do świnek i staram się nie pakować rąk przed siekacze bez potrzeby.
Świńskie zęby są jednak pełne pysznych bobów...
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Kolejna morderczo pogryziona, współczuję. Nawet mi nie przyszło do głowy, że ugryzienie świniowe może się gnoić, do tej pory gryzły mnie tylko chomiki latami i nic się nigdy nie działo, widocznie chomiki jakoś higieniczniej swoje boby jedzą :102:

porcella, Ale to nie Majkę leczyliśmy :D To Bunia miała operację przecież :D Majka tylko jeździła razem 2 razy i została obejrzana, bez żadnych większych zabiegów. Jak coś to golenie kupra ją wkurzyło.

Bunia już odzyskała całkowicie głos po operacji, już nie charczy. Obrazek z dzisiaj: TŻ wchodzi do pokoju - Bunia drze ryja, pies drze ryja na Bunię, Bunia drze ryja na psa, Majka się budzi i też drze ryja bo Bunia drze ryja a ja drę ryja na wszystkich :D Back to normal. :D
katiusha

Post autor: katiusha »

ObrazekA TŻ w milczeniu szuka ukojenia w muzyce...Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”