Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Zaffiro

Re: Bunia&Majka- straszliwa zemsta Majki...

Post autor: Zaffiro »

Przesilenie wiosenne panuje chyba :laugh:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

:laugh:

etycja, nic z tych rzeczy, Bonkersidło boi się własnego cienia, człowieka nie zaatakuje (oprócz niemowlaków które ją przerażają i które chce mordować :shock: ). Wystarczy że krzyknę coś z drugiego pokoju do Teżeta a ona już myśli że to na nią i ucieka pod drzwi wejściowe. Potem "idź psa pocieszaj" - trzeba jej tłumaczyć że to nie do niej odpowiednim tonem i wtedy wraca. I tak po parę razy dziennie :102:
wiosna wiosna, Bonkers czuje potrzebę rozmnażania i gwałci swoją poduszkę-gwałtkę cały czas. Poza tym rozrywa ją i wata lata po całym domu. Potem chodzi taka cała zziajana ale zadowolona :mrgreen:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Co za sposób na napięcie :laugh: poduszka gwałtka :rotfl: :rotfl:
Casia

Post autor: Casia »

Echh wiem ze ,nie ten watek i napisze na odpowiednim ale i ja zaczynam walke o zdrowie/ zycie mojej swinki - ma chłoniaka:-( ... zrobie wszystko co tylko w mojej mocy żeby ja ratować. Reakcja moja i wetów była błyskawiczna wiec może uda się jej przedłuzyc dobre zycie, bez cierpienia. Na razie dokarmiam karma ratunkowa , jeździmy na sterydy i przeciwóbolwe, mam wylkupic tabl które choć trochę zahamują rozwój chłoniaka.

Serce mi peka..bo nie tak dawno jedna pozegnałam na nowotwór płuc

Buniutku dzielna, Majeczko kochana:-) :love: dbajcie o zdrowie i cieszcie się ze macie taka Dzoanne :-) . (i vice versa ;)
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ważne, że terapia skuteczna :P Hm... Może też sobie sprawię poduszkę gwałtkę, bo mnie wiosenna energia rozpiera i zaczynam za dużo pracować (a jak przyzwyczaję szefa do takiej wydolności, to co ja zrobię jesienią)... :P Tylko gdzie by tę terapię uskuteczniać?
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Pani Strzyga pisze:Ważne, że terapia skuteczna :P Hm... Może też sobie sprawię poduszkę gwałtkę, bo mnie wiosenna energia rozpiera i zaczynam za dużo pracować (a jak przyzwyczaję szefa do takiej wydolności, to co ja zrobię jesienią)... :P Tylko gdzie by tę terapię uskuteczniać?
:laugh: Umów się najpierw na szkolenie z Bonkersem... :rotfl:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Casia, współczuję i trzymam kciuki za walkę z chorobą! :fingerscrossed:

U nas jakoś strasznie sennie, pies śpi, Teżet śpi, świnie śpią, chomiki śpią... A ja prawie zasypiam :) A zaraz mam się brać za czyszczenie klatek, jupiiiiii

Chyba zrobię kiedyś Bonkersowi zdjęcie świeżo po konsumpcji związku z poduszką, jak tak cała zieje i ma mokry ryjek od śliny, wygląda wtedy dość diabolicznie, jakbym była poduszką to byłabym przerażona :102:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

joanna ch pisze: Chyba zrobię kiedyś Bonkersowi zdjęcie świeżo po konsumpcji związku z poduszką, jak tak cała zieje i ma mokry ryjek od śliny, wygląda wtedy dość diabolicznie, jakbym była poduszką to byłabym przerażona :102:
Obowiązkowo! :102: A ona jest sterylizowana?
Obrazek
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

No właśnie nie jest, ostatnio nas wet namawiał na sterylizację ale na razie się nie zdecydowaliśmy, Bączek ma już 9 lat... Boję się komplikacji trochę. Słyszałam że to zapobiega rakowi sutka, ropomaciczu i czemuś tam jeszcze ale nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo wystąpienia tych chorób. Na święta pogadamy z teściami co oni na to. Technically, to ich pies bo i oni musieli by wyłożyć kasiorkę. Myślę że się nie zgodzą tak czy siak.

Trawa skażona!https://www.facebook.com/opowiesciswinskiejtresci
ANYA

Re: Bunia&Majka- skażenie towaru

Post autor: ANYA »

A to nie jest duze ryzyko sterylizowac w tym wieku pieska?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”