Muffin już w drodze do nowego domku :)*
Moderator: silje
-
Tysia
Re: Muffin - czekoladkowy samczyk do adopcji! [CIESZYN] reze
Pamiętaj, że przechodzi jeszcze przez moje łapki

-
twojawiernafanka
Trudno mówić o agresji na razie - leży sobie w klatce. Wieczorem, jeśli zdążę, puszczę go na moment z którymś z chłopców 
-
elka_w
Bardzo wam kochane dziękuje za pomoc !!!!!!
Jak wyrobię ze szyciem na akcje majową w Poznaniu przypomnijcie mi się o prezenciki dla prośków
Jak wyrobię ze szyciem na akcje majową w Poznaniu przypomnijcie mi się o prezenciki dla prośków
-
elka_w
twojawiernafanka pisze:Trudno mówić o agresji na razie - leży sobie w klatce. Wieczorem, jeśli zdążę, puszczę go na moment z którymś z chłopców
Byłabym ci ogromnie wdzięczna
-
speedy
Ale wy jesteście szybkie, ja właśnie miałam pisać, że Muffin odjechał a tutaj już 8 postów na ten temat
Tak więc bardzo dziękuję dziewczynom za pomoc! Teraz już pozostaje tylko czekać, jak Muffin dogada się z chłopakami u elki. Będzie mi go brakowało
Tak więc bardzo dziękuję dziewczynom za pomoc! Teraz już pozostaje tylko czekać, jak Muffin dogada się z chłopakami u elki. Będzie mi go brakowało
-
Catarinha
Katowice niedaleko, mogę wpaść i go porwać 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nie ma mowy!Catarinha pisze:Katowice niedaleko, mogę wpaść i go porwać
TWF nie zapomnij o zdjęciach!!!!
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
elka_w
I jak tam moja słodzinka czekoladowa ?
-
twojawiernafanka
Pojadł jabłuszko właśnie 
Jako że wypadł mi nadplanowy wyjazd do Katowic, Muffinek pojedzie ze mną do Tysi w sobotę z samego rana
Ustaliłyśmy, że tak będzie lepiej (u mnie już siedzi w klatce i bez sensu go na kolejną noc przenosić) 
Jako że wypadł mi nadplanowy wyjazd do Katowic, Muffinek pojedzie ze mną do Tysi w sobotę z samego rana