Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: Natasza »

Dzięki dziewczyny ! ! ! jeszcze tylko Filip ciach ciach i wszyscy wszyscy będą razem , wspominałam że chcę rozbudować wybieg o 35 cm długości bo teraz jest 175 cm/ 70 cm, więc byłoby 210 cm. I to był plan pierwotny ale ja lekko nie zrównoważona psychicznie na punkcie moich tuczników :lol: stwierdziłam że było by extra gdyby zamiast 210 cm długości było 245 cm ale że już długość mojego pokoju się kończy bo obok świnek stoi biurko + stolik na terra z gekonem i to koniec mojej powierzchni użytkowej. . . a biurko zdecydowanie jest za długie :lol: więc idzie do wywalenia a mój R da mi swoje takie bardziej narożne :jupi: i będzie 245/70 + prawie na całej długości pięterko :laugh:

Kochane czyhałam z aparatem ale te świnie to świnie ! żadna nie chciała hasać tylko siedziały parówy w legowiskach od Pastuszka jak się uda to wrzucę :peace:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

...u mnie też Aishka torpedowała klatkę, zanim się dostałam do aparatu i go odpaliłam to się dziewczyna zmęczyła :lol: i nici z filmiku :D
Foggy

Post autor: Foggy »

Czyli porządek świata zachowany - cała dom podporządkowany świniom :lol:

To może jutro się uda, hasajcie, leniwce małe, bo spuchniecie jak dziewczyny Anuleczki :o 8-)

:rotfl:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

No właśnie w tym problem :D moja mam wchodzi do pokoju . . . a tu filip biega po pokoju, dziewczyny gadają u siebie a na biurku jeden gekon wcina świerszcze a drugi łazi po ścianie, suka Tinusia pod kołdra a Biały przy klatce Filipka . . . :lol: i mówi "widzę że świetnie się bawisz" :lol:

Oj chciałabym żeby Kofisia przybierała na wadzę ale idzie jej to powoli chyba nigdy nie będzie jak BOMBECZKA AGATKA :laugh:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

ale masz wesoło :lol: ja kiedyś w domu rodzinnym też miałam dużo zwierząt. W każdym pokoju pies :lol: Ja miałam zawsze kundelka z ulicy,mama rasowego charta a tata dobermana :lol:
Foggy

Prawdziwe domowe czworonożne zoo. :twisted: Ja w ogóle świniaki reagują na gekony Nataszko?
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Foggy generalnie żadnego zainteresowania ;) powąchają ale nic więcej :)
Foggy

Myślałam, że jakieś oględziny w stylu "sorry, ale czym ty jesteś?" :lol: A tu nic...
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Nic :lol: wróciłam z roboty i pierwsze co to forum :lol: idę sprzątać w chlewiku i karmić :)
Foggy

Natasza pisze:Nic :lol: wróciłam z roboty i pierwsze co to forum :lol: idę sprzątać w chlewiku i karmić :)

Znowu wróciło uzależnienie? :lol: Poczekajcie świniaczki, mamusia postuka w klawiaturę i dopiero da jedzenie :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”