Mia i Alex rozczochrany duet znalazł DS :D

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Re: Mia i Alex rozczochrany duet znalazł DS :D

Post autor: Joanka »

No nadal nie jest fajnie - przerost zęba (obecnie skorygowane ile było można), przez to nie je jak powinna i candida się zagniezdzila :/ waży baaardzo mało, jest osłabiona, miała pobraną krew, czekamy na wyniki. Jest na ręcznym karmieniu, dostaje leki. A Alex w domu tęskni :/ zastanawiam się czy to nie moja wina - wyadoptowałam ją mimo wiszacego nad nią e.cuniculi, naraziłam na stres i tak się to skończyło...
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Daj spokój, przecież poszła z Alex do fajnego domku. Po prostu, słabszy organizm. Da radę. Wierzę w nią.
tygrysica200555

Post autor: tygrysica200555 »

Zgadzam się z sosnową. trzeba tylko czekać na wyniki i trzymać mocno :fingerscrossed: :fingerscrossed: a nie szukać winnych, stało się jak się stało ... no niestety :( ale mia jest w dobrych rękach dr. Ani ;)
tygrysica200555

mam bardzo dobre wieści!!!! :D dr. Ania napisała do nas że Mia je i pije dużo i że wyniki badań wyszły bardzo dobrze!!! :102: :yahoo: i na święta Mia wróci do nas i do Alex :D :lol:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

To świetnie, magia świąt :jupi:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Super! :jupi:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
tygrysica200555

dr. Ania przywiezie Mia jeszcze przed 14 :) wczoraj Mia miała dzień kryzysowy i dr.Ania myślała że Mijunia nie przeżyje :cry: na szczęście wszystko ok :like: dużooo leków biedaczka będzie dostawać bardzo dużo......
tygrysica200555

dr. przywiozła nam mała drobniutką kuleczkę co prawda Mia przytyła 100 gram ale i tak jest bardzo malutka :( będzie przyjmować 3 leki jeden ze strzykawki do pyszczka drugi z zastrzykiem a trzeci też do pyszczka :roll: ale jak się Alex ucieszyła aż mi się chciało płakać ze wzruszenia tak bardzo się tuliły :buzki: :love: zobaczymy co będzie dalej .. Mia jest dzielna i na pewno wyzdrowieje :fingerscrossed:
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Z wieści z wczoraj.
Jest zdecydowanie lepiej. Leki zadziałały i Mia wydaje się powróciła do formy- je, pije i szaleje :)
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”