Pipi juz w nowym domku! :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Re: Pipi urodziła! :3

Post autor: Miłasia »

Dla malutkiej :candle: :cry:
patrycja

Re: Maleństwo odeszło :(

Post autor: patrycja »

Powiem Wam, że jakoś jeszcze nie mogę sobie uzmysłowić, że nie będzie u mnie maleństwa z Pipi... Cieszyłam się, że to ja adoptuję Pipi bo nie rozdzieliłabym jej z córką i mieszkałyby u mnie razem w wielkiej miłości, a tu taka informacja...
Myślałam, że się uda - nie ukrywam. Szkoda mi strasznie Pipi... Bardzo mi przykro i smutno i... ucałuj ode mnie Pipi
:swieca: :swieca: :swieca: :swieca: :swieca:
patrycja

Każda ze świnek dostała od Mikołaja nową norkę/domek, a teraz jedno zostanie puste. Imię też miałam już prawie wybrane...
Nie zapomnimy o Maleństwie :candle:
Awatar użytkownika
Meg
Moderator globalny
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: Meg »

To się po prostu stało zbyt szybko i nagle :( . Ja do tej pory łapię się na tym, że coś mówię do Małej :cry: .
Tak bardzo się cieszyłam, że obie trafią w dobre ręce i to jeszcze razem, bez stresów rozłąki...

Pipi wykiziana, wytulona, zjadła sporo sianka i śpiocha pod półką. Wieczorem puszczę ją z moimi prosiakami żeby trochę się psychicznie odstresowała, chociaż nie wiem co z tego wyjdzie, bo te moje świnie to takie paszkwile wredne, że ehhh... no ale przynajmniej pobiegają.
patrycja

To się stało rzeczywiście tak szybko...
Meg, dopiero co pamiętam jak razem wyczekiwałyśmy potwierdzenia czy Pipi jest na pewno w ciąży, a teraz ... nie mogę w to uwierzyć...
Awatar użytkownika
Kara
Miejscowość: Warszawa - Sadyba
Kontakt:

Post autor: Kara »

Ciężko coś napisać,bo łzy ciągle napływają :cry: Meg dziękuję,że robiłaś co mogłaś dla Małej. :swieca:
ObrazekFiona [*][/color][/b]ObrazekIgo [*][/color][/b]

Rozalia :candle:
Arabelka :candle:
Petronia :candle:
Ludwinia :candle:
patrycja

Tak Meg, ja również bardzo Ci dziękuję...
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

Bardzo mi przykro, takie maleństwo, całe świnkowe życie było przed nią :sadness:
:candle: :(
Obrazek
piju

Post autor: piju »

Jaka smutna wiadomość, bardzo ale to bardzo współczuje :(
Awatar użytkownika
Darjar
Miejscowość: Ozorków
Kontakt:

Post autor: Darjar »

Bardzo nam przykro. Kibicowaliśmy Pipi od początku wątku, przeczytaliśmy ile przeszła w swoim krótkim świnkowym życiu, cieszyliśmy się, że znalazł się ktoś, kto ją (je) pokocha i kiedy wydawało się, że nic nie może tego szczęścia zakłócić to... :(. Teraz najważniejsza jest Pipi aby doszła do siebie i nie odczuwała zbytnio braku maleństwa. Na pewno w nowym domku będzie kochana podwójnie, zasługuje na to.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”