I zrobiło się pusto... ;(

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Ann

Re: Czupurek i Kropelek :)

Post autor: Ann »

Ważne, że chociaż na kolanach ;)
Katrin86 pisze:jest coraz spokojniej, ale jeszcze Czupurek przegania młodego od siana od poidła (mimo, że jest po dwa paśniki z sianem, dwa poidła i dwie miski :roll:
No wiadomo, że ten drugi na pewno ma lepsze :szczerbaty:
Katrin86

Post autor: Katrin86 »

taaa, z jednego paśnika praktycznie nie korzystają :szczerbaty: chyba go zdejmę :szczerbaty:
ANYA

Post autor: ANYA »

Super fotka! Moje lobuzy nawet na kolanach nie beda tak spokojnie lezec.
Katrin86

dzieki :)

ja chyba jakaś kamerke zainstaluje nad klatką, żeby widzieć co robią jak nikogo w domu nie ma :szczerbaty: :102:
znowu przed końcem pracy zaczynam stresa łapać o nich :roll: :( :|
Awatar użytkownika
KARINA2613
Miejscowość: Koszalin
Kontakt:

Post autor: KARINA2613 »

Katrin86 pisze:ja chyba jakaś kamerke zainstaluje nad klatką, żeby widzieć co robią jak nikogo w domu nie ma
jak to co robią? wiadomo na caviarni siedzą i prosiaczkowe laski oglądają :lol: . nie zauważyłaś, że więcej prądu w domu idzie teraz? ;)
Katrin86

taaa :szczerbaty:
klatke na cztery spusty będzie trzeba zamykać :lol: bo inaczej nie wyrobie z opłatami za prąd :szczerbaty:
Katrin86

przed paroma minutami widziałam, że chłopaki jak chcą to potrafią jeść razem z jednej miski :yahoo:
Awatar użytkownika
KARINA2613
Miejscowość: Koszalin
Kontakt:

Post autor: KARINA2613 »

Katrin86 pisze:przed paroma minutami widziałam, że chłopaki jak chcą to potrafią jeść razem z jednej miski :yahoo:
super informacja :jupi:
oby im tylko hormony mocno nie buzowały :fingerscrossed: i nadal zgodnie żyli pod jedną klatką
Katrin86

dzisiaj posprzątałam im w klatce, mąż ich miał pilnować a po chwili obaj byli na podłodze koło mnie i zanim ogarnęłam klatke to zrobili parę rundek na około łóżka i oczywiście za nim musieli nabobczyc troche
jutro dam zdjęcie lub zdjecia - zależy jak wyszły
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

Katrin w czasie sprzątania klatki jest najlepsza zabawa istny tor przeszkód. Jak wyjdą fotki to oczywiście czekamy :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”