Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
olam

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: olam »

ja mam okna od południa więc jest go sporo i świnie wyglądają jak ludzie którzy opalają sie nad morzem to jest taka mini domowa plaża dla prosiąt i ogólnie koty też korzystają :D Zima by już mogła się skończyć bo dach mam tak oblodzony że w szoku jestem i tel lód ciągle się zsuwa aż strach przechodzić obok :sadness:
axxk

Post autor: axxk »

a u mnie zawsze ciemno masakra, zwierzaki nie widzą słońca
olam

wiesz axxk są plusy i minusy bo ja np teraz muszę siedzieć przy otwartym oknie bo sie tak nagrzewa jeszcze pokój na poddaszu to pomyśl co ja mam tu latem powiem szczerze jak nie pada to sypiam na balkonie :szczerbaty: Kiedyś z moim TŻ wróciliśmy nad ranem do domu patrzymy a obydwa balkony zajęte u mnie spał Brat a na 2 moi rodzice i pozostało nam spać w piekarniku ot co mamy wesoło :neener:
axxk

Post autor: axxk »

ja mieszkam na poddaszu wiec temeperatura w upały około 40 stopni...wiem o czym piszesz
ANYA

Post autor: ANYA »

axxk pisze:ja mieszkam na poddaszu wiec temeperatura w upały około 40 stopni...wiem o czym piszesz
Jak dla mnie idealnie, bo ja jestem zmarzluch straszny. Moje swinki widac nie bardzo skoro nie chca sie dogrzewac. Mi jest wiecznie zimno a moje dzieci ciagle narzekaja. Moge otworzyc okno, bo jest goraco itp. No moze 40 C to troche za duzo :o
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ANYA pisze: Dortezka mozesz ty sie wygrzewac na termoferku.
:jupi:
nie wiedzą, co dobre! :neener:
olam z tym balkonem to świetna sprawa.. u mnie bywa po 30 stopni też, ale jakoś mi zawsze było głupio spać na balkonie :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
elka_w

Post autor: elka_w »

axxk pisze:ja mieszkam na poddaszu wiec temeperatura w upały około 40 stopni...wiem o czym piszesz
witam w klubie u nas 4 piętro bez możliwości zrobienia przeciągu bo środkowe mieszkanie :?
Katrin86

Post autor: Katrin86 »

ja mieszkam na piątym z oknami od wschodu i od rana do powrotu z pracy muszę mieć okna zamknięte i zasłonięte latem, a wietrzenie na wieczór - jeśli tak nie zrobię to mam piekarnik w mieszkaniu :?
ANYA

Post autor: ANYA »

Mam tak budynek ustawiony ze mam ciagle slonce (jak swieci). Rano od kuchni a potem we wszystkich pokojach. Wieczorem zaslaniam w kuchni okna roletami ktore nie przepuszczaja swiatla bo mialabym taki zaduch od rana ze mozna pasc na dziendobry.
olam

Anya wytłumacz mi bo już się pogubiłam :redface: jak to dalej poszło z tym łączeniem czy oni nadal razem są ? :think: tzn Alfie i Ryan
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”