Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Angelo - jestem Twoją fanką, daj sobie zrobić duuuuuuuuuuuuuuużo zdjęć 

Pour widzisz Ty chociaz masz swinki w parach, ja nawet tak nie moge polaczyc ich w taki sposob.
A co by sie stalo jak puscimy nasze swinki razem? wszystkie? Powiem Ci nie nadazymy ich lapac i rozdzielac. Niestety ja mam 2 swinki ktore sie z zadnymi innymi nie dogadaja. Reszta jakos ciut spokojniejsza.
Pour a co jak sie nasi chlopacy dogadaja? I malo tego: jak sie zaprzyjaznia? Bedziesz musiala ich zostawic u mnie
Odeta - przekaze Angelo
A co by sie stalo jak puscimy nasze swinki razem? wszystkie? Powiem Ci nie nadazymy ich lapac i rozdzielac. Niestety ja mam 2 swinki ktore sie z zadnymi innymi nie dogadaja. Reszta jakos ciut spokojniejsza.
Pour a co jak sie nasi chlopacy dogadaja? I malo tego: jak sie zaprzyjaznia? Bedziesz musiala ich zostawic u mnie

Odeta - przekaze Angelo

- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
No pewnie że nie wszystkie, miałam na myśli max 4, tzn dwie moje i jedną albo też dwie Twoje
Ja bysmy pusciły wszystkie to ja wiem co by się działo i nie chce się przekonywać
Raczej obstawialabym za tym,ze ktoryś z Twoich panów zaakceptowałby moją parkę i ja bym musiała Ci zabrać ;D

Raczej obstawialabym za tym,ze ktoryś z Twoich panów zaakceptowałby moją parkę i ja bym musiała Ci zabrać ;D
Pour naprawde nie znasz moich swinek
hm jakby to powiedziec, oni sa troche inni niz normalne swinki
chociaz z drugiej strony skad moge wiedziec jakie sa normalne swinki jak wczesniej nie mialam swinek 

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Podobno jak jest dużo świnek na raz, to lepiej niż kilka, bo tracą orientację
. Zamiast rzucać się na siebie, dobierają się w zgodne grupy. Z pięciu samców raczej nie będzie stada, ale z dziesięciu to całkiem prawdopodobne.

- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Właśnie się nad tym zastanawiałam hehe, ale chyba się nie odważymy sprawdzać, co nie Ania? 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Tylko prycze dla poszkodowanych przygotujcie przed łączeniem

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Ja sie nie odwaze laczyc mojej pozostalej 3 a co dopiero zapoznac ich ze swinkami Pour
Potem Pour bedzie chciala odszkodowanie
za szkody wyrzadzone przez moich wariatow, no ale chetnie przyjme swinki Pour na hotelikowanie jak juz mojej siostry nie bedzie (nie wiem kiedy to bedzie)
Kimera w sumie to ma sens bo pamietam jak puscilam cala 4 razem to sie swinki podzielily na pocztaku po 2
ciekawe czy jakbysmy puscily cala gromade to podzielilyby sie na grupy.

Potem Pour bedzie chciala odszkodowanie

Kimera w sumie to ma sens bo pamietam jak puscilam cala 4 razem to sie swinki podzielily na pocztaku po 2

To wtedy, gdyby była zgoda, to Pour musiałaby chyba u Ciebie zamieszkaćANYA pisze:ciekawe czy jakbysmy puscily cala gromade to podzielilyby sie na grupy.

Podzielimy na polDropsio pisze:To wtedy, gdyby była zgoda, to Pour musiałaby chyba u Ciebie zamieszkaćANYA pisze:ciekawe czy jakbysmy puscily cala gromade to podzielilyby sie na grupy.Szkoda rozdzielać, z wątpię, żeby któraś z Was miała ochotę samemu niańczyć te 8 czy 10 świń

Zartuje