Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
odeta89

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: odeta89 »

Angelo - jestem Twoją fanką, daj sobie zrobić duuuuuuuuuuuuuuużo zdjęć :love:
ANYA

Post autor: ANYA »

Pour widzisz Ty chociaz masz swinki w parach, ja nawet tak nie moge polaczyc ich w taki sposob.
A co by sie stalo jak puscimy nasze swinki razem? wszystkie? Powiem Ci nie nadazymy ich lapac i rozdzielac. Niestety ja mam 2 swinki ktore sie z zadnymi innymi nie dogadaja. Reszta jakos ciut spokojniejsza.
Pour a co jak sie nasi chlopacy dogadaja? I malo tego: jak sie zaprzyjaznia? Bedziesz musiala ich zostawic u mnie :think:

Odeta - przekaze Angelo :peace:
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

No pewnie że nie wszystkie, miałam na myśli max 4, tzn dwie moje i jedną albo też dwie Twoje :P Ja bysmy pusciły wszystkie to ja wiem co by się działo i nie chce się przekonywać :lol:
Raczej obstawialabym za tym,ze ktoryś z Twoich panów zaakceptowałby moją parkę i ja bym musiała Ci zabrać ;D
ANYA

Pour naprawde nie znasz moich swinek :laugh: hm jakby to powiedziec, oni sa troche inni niz normalne swinki :think: chociaz z drugiej strony skad moge wiedziec jakie sa normalne swinki jak wczesniej nie mialam swinek :think:
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Podobno jak jest dużo świnek na raz, to lepiej niż kilka, bo tracą orientację :). Zamiast rzucać się na siebie, dobierają się w zgodne grupy. Z pięciu samców raczej nie będzie stada, ale z dziesięciu to całkiem prawdopodobne.
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Właśnie się nad tym zastanawiałam hehe, ale chyba się nie odważymy sprawdzać, co nie Ania? :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Tylko prycze dla poszkodowanych przygotujcie przed łączeniem :laugh: :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Ja sie nie odwaze laczyc mojej pozostalej 3 a co dopiero zapoznac ich ze swinkami Pour :tired:
Potem Pour bedzie chciala odszkodowanie :laugh: za szkody wyrzadzone przez moich wariatow, no ale chetnie przyjme swinki Pour na hotelikowanie jak juz mojej siostry nie bedzie (nie wiem kiedy to bedzie)

Kimera w sumie to ma sens bo pamietam jak puscilam cala 4 razem to sie swinki podzielily na pocztaku po 2 :peace: ciekawe czy jakbysmy puscily cala gromade to podzielilyby sie na grupy.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

ANYA pisze:ciekawe czy jakbysmy puscily cala gromade to podzielilyby sie na grupy.
To wtedy, gdyby była zgoda, to Pour musiałaby chyba u Ciebie zamieszkać :szczerbaty: Szkoda rozdzielać, z wątpię, żeby któraś z Was miała ochotę samemu niańczyć te 8 czy 10 świń :szczerbaty:
ANYA

Dropsio pisze:
ANYA pisze:ciekawe czy jakbysmy puscily cala gromade to podzielilyby sie na grupy.
To wtedy, gdyby była zgoda, to Pour musiałaby chyba u Ciebie zamieszkać :szczerbaty: Szkoda rozdzielać, z wątpię, żeby któraś z Was miała ochotę samemu niańczyć te 8 czy 10 świń :szczerbaty:
Podzielimy na pol :laugh: zrobimy losowanie na patyczki ktora jakie bierze swinki :laugh:
Zartuje
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”