Kiedyś zauważyłam go z Grubciem w klatce ( do dziś nie wiem jak się tam dostał) i został pod mianem jego syna. Zauważyłam, że Half najczęściej leży właśnie obok niego
 Kiedyś zauważyłam go z Grubciem w klatce ( do dziś nie wiem jak się tam dostał) i został pod mianem jego syna. Zauważyłam, że Half najczęściej leży właśnie obok niego 
Moderator: pastuszek

(dlaczego nie ma śpiącej buźki?!)
 (dlaczego nie ma śpiącej buźki?!)
 Albo to nie ziew tylko Half udziela reprymendy synowi
 Albo to nie ziew tylko Half udziela reprymendy synowiDodając te zdjęcia sama ziewałam :pMilkaa pisze:Ale mnie tutaj dawno nie było
Jak zobaczyłam ziewającego Halfa to samej mi się zachciało ziewać(dlaczego nie ma śpiącej buźki?!)
Wymiziaj ode mnie chłopaków, Pana Świnia też możesz

Świniowi to tam wszystko wisi xDpaprykarz pisze:Halfiś ziewa bo gada do syna i gada a ten nic. Milczy jak zaklęty to i się ojciec zmęczył.Albo to nie ziew tylko Half udziela reprymendy synowi